Δυο μήνες ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακή γυμναστική | Έναρξη 5/5/21

Κατά την διάρκεια των προπονήσεων ο γυμναστής δίνει τις απαραίτητες οδηγίες και καθοδηγεί τους ασκούμενους για μια πλήρη εμπειρία εκγύμνασης.

Ελάτε να γυμναστείτε με την ομάδα του Fitstudio διαδικτυακά για 2 μήνες ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ από τον υπολογιστή σας μαζί με άλλα άτομα ταυτόχρονα.

Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος που εκτελείτε τα προγράμματα είναι άνετος, δηλαδή δεν θα σας εμποδίζει κάποιο αντικείμενο κατά την εκτέλεση των ασκήσεων.

Τοποθετήστε την συσκευή σας σε τέτοιο σημείο που να μπορείτε να ακούτε και να βλέπετε καθαρά τις οδηγίες του instructor, να έχετε ικανοποιητική σύνδεση σε δίκτυο για να μην υπάρχουν διακοπές, όπως και να φαίνεστε στην κάμερα ξεκάθαρα (όλο το σώμα), για να μπορεί ο instructor να διορθώνει και να έχει καλή καθοδήγηση κατά την διάρκεια των ασκήσεων.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα μέσω laptop,tablet ή κινητoύ (όσοι παρακολουθήσουν από κινητό να το έχουν τοποθετημένο σε οριζόντια θέση).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Οι συνεδρίες ομαδικής προπόνησης πραγματοποιούνται μέσω της ειδικής πλατφόρμας ZOOM (μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή ΔΩΡΕΑΝ).

Οι σύνδεσμοι (links) με τους κωδικούς αποστέλλονται στο email σας μετά την εγγραφή σας, ενώ δίνεται η δυνατότητα για 3 δοκιμαστικές προπονήσεις της επιλογής σας.

Απαραίτητος εξοπλισμός

  • Βαράκια 2-3kg ή μπουκάλια νερό,
  • Λάστιχο (κυκλικό ή με λαβές)
  • στρώμα γυμναστικής,
  • καρέκλα ή σκαμπό.

Συμπληρώστε ΕΔΩ την αίτηση και θα λάβετε το πρόγραμμα με τους κωδικούς στο e-mail σας.

By nontas Νέα 0 Comments

0 Comments

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *