Το City Workout διοργανώνει ομαδικές εκδηλώσεις που συνδυάζουν τον πολιτισμό και το fitness! Το δυναμικό περπάτημα, η σωματική δραστηριότητα, η μουσική και η γνώση της πολιτιστικής κληρονομιάς συγκεντρώνονται για να δώσουν στους συμμετέχοντες μια αξέχαστη εμπειρία.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ευκαιρία για κίνηση

Ακολουθούμε συγκεκριμένες διαδρομές με τα πόδια, κάνουμε γυμναστική και στεκόμαστε για να θαυμάσουμε τις ομορφιές που εναλλάσσονται μεταξύ καλλιτεχνικής και φυσικής κληρονομιάς σε μια εκδήλωση διάρκειας 2 – 4 ωρών. Σε Ελληνικές και ξένες γλώσσες, για όλες τις ηλικίες ανεξαρτήτου επιπέδου φυσικής κατάστασης!

 

ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΣ

 • Αστική διάθεση: Για όσους θέλουν να ανακαλύψουν διαδρομές εντός των αστικών περιοχών.
 • Χώροι πρασίνου: Για όσους αγαπούν τη σωματική άσκηση σε χώρους πρασίνου.
 • Τουρισμός: Αφιερωμένο στον τουρισμό και σε όσους θέλουν να ζήσουν ή να προσφέρουν έναν διαφορετικό τρόπο για να επισκεφθούν και να ανακαλύψουν την καλλιτεχνική και πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας.
 • Μάρκετινγκ: Για εταιρείες που θέλουν να προωθήσουν το εμπορικό τους σήμα συνδέοντάς το με μια εικόνα ευεξίας και διασκέδασης.
 • Ταξίδια: Για όσους δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τη σωματική άσκηση, ακόμα και σε διακοπές.
Cardio Fitness στην Πλάκα
Χορός στον Λόφο Φιλοπάππου

6 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΊΝΕΤΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

 1. Πολιτισμός - Ξέρετε κάθε γωνιά της πόλης σας; Σας αρέσει να ταξιδεύετε; Ανακαλύψτε τα μνημεία των πιο όμορφων πόλεων της Ελλάδας και του κόσμου και κάντε την προπόνησή σας πέρα από συνηθισμένα πρότυπα. Γνωρίστε, διασκεδάστε και γυμναστείτε μαζί μας!
 2. Κίνηση - Οι προπονήσεις μας είναι κατάλληλες για όλους. Για παιδιά ηλικίας από 10 ετών και άνω έως και πάνω από 60 ετών. Κάθε άσκηση έχει σχεδιαστεί για να προάγει την ευημερία, να σας κάνει να νιώθετε ενεργητικοί και ζωτικοί όπως ποτέ άλλοτε!
 3. Μουσική - Όλοι οι συμμετέχοντες ακούνε μουσική στα ακουστικά, μαθαίνουν την ιστορία όσων τοπίων ή μνημείων βλέπουν, ενώ οι προπονητές τους δίνουν τις κατάλληλες και τις οδηγίες εκγύμνασης. Ένας νέος τρόπος να γνωρίσετε την υπαίθρια γυμναστική.
 4. Υπαίθριοι χώροι - Η προπόνηση πραγματοποιείται αποκλειστικά σε υπαίθριους χώρους. Περνάμε από περιοχές με πράσινο και τα ιστορικά μνημεία, σταματάμε στις πιο όμορφες πλατείες για να δοκιμάσουμε πολλές νέες ασκήσεις.
 5. Φιλίες - Κάθε εκδήλωση που οργανώνεται από την ομάδα City Workout είναι μια ευκαιρία να κάνετε πολλούς νέους φίλους με τους οποίους μοιράζεστε μια μοναδική εμπειρία. Η κοινωνικοποίηση με την διασκέδαση δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη υπόθεση!
 6. Ταξίδια - Θα είναι μια μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψετε στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο και να ζήσετε μια περιπέτεια της υπαίθριας γυμναστικής και πολλές νέες εμπνεύσεις για την ευημερία και την καθημερινότητά σας.

Η αποστολή

Ο ΣΚΟΠΟΣ μας είναι να δημιουργήσουμε ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ κατά τις οποίες μετατρέπουμε την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σε μια μοναδική εμπειρία.

Τι κάνουμε ακριβώς:

 • ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ την κοινωνικοποίηση και την ομαδικότητα μέσω των διάφορων δραστηριοτήτων του FITSTUDIΟ.GR
 • ΑΝΑΛΑΜΒΑNOYME να αναπτύξουμε την κουλτούρα της ευεξίας και του υγιεινού τρόπου ζωής, μέσω ψυχαγωγικών και αθλητικών εκδηλώσεων που είναι ανοιχτές στο κοινό και εκτελούνται σε υπαίθριους χώρους.     
 • ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ  τις πιο επιβλητικές τοποθεσίες, που συνδυάζουν την ομορφιά της φύσης και της αρχιτεκτονικής, επιλέγοντας ιστορικά και συναρπαστικά μέρη στην Αθήνα και σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Μαθαίνουμε και αγαπάμε την Ελλάδα!
 • ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ την τεχνολογία μέσω ειδικών ακουστικών, όπου η μουσική βοηθάει στην εκτόνωση και διασκέδαση μέσω προγραμμάτων εκγύμνασης υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων fitness instructors

 

Interval Training στα Αναφιώτικα
Χορευτική γυμναστική στην Αρχαία Αθήνα

Απευθύνεται σε όλους:    

 • Σε κάθε άτομο που αγαπά την κίνηση και την ευεξία ή είναι παθιασμένο με την σωματική άσκηση.
 • Σε λάτρεις και υποστηρικτές της τέχνης, του φυσικού και καλλιτεχνικού κάλλους, που επιθυμούν να βιώσουν έντονα και να αφουγκραστούν στον υπέρτατο βαθμό τον ρυθμό της πόλης, βυθισμένοι στην ιστορία και στις ομορφιές της φύσης.
 • Σε εταιρείες που ενδιαφέρονται να υποστηρίξουν το εμπορικό τους σήμα και επιθυμούν οι υπάλληλοι ή οι πελάτες τους να βιώσουν αξέχαστες εμπειρίες.

Η είσοδος στο City Workout σημαίνει να γίνετε μέλος μιας "VIRAL ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ" ανθρώπων που βρίσκονται σε συνεχή αναζήτηση για ευεξία όχι μόνο σωματική αλλά και νοητική.

Σε αυτό εμπλέκονται παθιασμένοι άνθρωποι που σχετίζονται με τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τη φυσική ύπαιθρια δραστηριότητα, για τους οποίους η κοινωνικοποίηση, η διασκέδαση και ο υγιεινός τρόπος ζωής είναι σημαντικοί παράγοντες.

Στόχος μας είναι να φέρουμε τους ανθρώπους να ζήσουν την πόλη τους με διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο, μετατρέποντας τις καθημερινές συνήθειες σε ένα σενάριο φυσικής κατάστασης και κουλτούρας εξάπλωσης της ευημερίας ακόμη και μεταξύ εκείνων που απέχουν πολύ από τα συνηθισμένα αθλητικά events.

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ

Τα ακουστικά προσφέρουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν τον ήχο παντού και ανά πάσα στιγμή, ξεπερνώντας τα προβλήματα που σχετίζονται με την ακουστική ρύπανση και μειώνοντας δραστικά το κόστος βελτιστοποίησης ή ηχομόνωσης.

Όλα αυτά, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, και επομένως χωρίς περιορισμούς που σχετίζονται με το χώρο ή τον αριθμό των εμπλεκόμενων ατόμων.

Αντί να αντιμετωπίσετε την ηχομόνωση των αιθουσών, χρησιμοποιείται τα ακουστικά μας, έχοντας τη δυνατότητα να διεξάγετε τις δραστηριότητές σας σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Επιπλέον, μπορείτε να πραγματοποιείτε ταυτόχρονα πολλές διαφορετικές δραστηριότητες στο ίδιο περιβάλλον, αυξάνοντας τις ευκαιρίες προγραμματισμού και καλύπτοντας μεγαλύτερο αριθμό ατόμων.