Έξυπνο λογισμικό

Το εξυπνο λογισμικό EMS συνδυάζει την ενεργό γυμναστική με τα μυϊκά ρεύματα ηλεκτροδιέγερσης, επιτυγχάνοντας φανταστικά αποτελέσματα.

Τεχνική υποστήριξη

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης είναι στη διάθεσή σας 24/7. Μέσω του ηλεκτρονικού μας συστήματος απομακρυσμένης υποστήριξης, μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στο tablet σας για να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να έχετε.

Πολυομάδα

Με το σύστημα πολλών ομάδων μας, μπορείτε να πραγματοποιείτε ανεξάρτητες προπονήσεις για 10 διαφορετικούς χρήστες ταυτόχρονα.

Έλεγχος προπόνησης

Σας επιτρέπει να γνωρίζετε πόσες συνεδρίες έχουν κάνει κράτηση οι πελάτες σας και πόσες περιόδους σύνδεσης έχουν απομείνει σε κάθε χρήστη ανά πάσα στιγμή.

Ενεργητική αποκατάσταση

Ένας γρηγορότερος και ασφαλέστερος τρόπος για να δουλέψετε τον μεταβολισμό σας στη φάση της αποκατάστασης χωρίς να καταστρέψετε καμία μυϊκή ομάδα.

Ασύρματη σύνδεση

Η σύνδεση bluetooth κατηγορίας 1 επιτρέπει έως και 100 μέτρα απόσταση

Διαδοχικές συσπάσεις

Πρωτοπόροι στην αγορά με αυτό το σύστημα που αναπτύσσει μια ακολουθία χροναξιών ακριβώς σε κάθε μυϊκή ομάδα.

Αποθήκευση

Ο ιδανικός συνεργάτης για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση. Με αυτό το εργαλείο θα αποθηκεύσετε όλες τις προπονήσεις κάθε πελάτη σας στο cloud αποφεύγοντας πιθανά περιστατικά.

2 χρόνια εγγύηση

Είμαστε τόσο σίγουροι για την τεχνολογία μας, που με την αγορά ενός εξοπλισμού i-motion σας προσφέρουμε 2 χρόνια εγγύηση.