Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία του Fitstudio με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Ηλιούπολης (ΕΟΣΗ).

To Fitstudio, κάθε μήνα, σε συνεργασία με τους Σωτήρη Ρωμανά και Γιώργο Βουρλιά θα διοργανώνουν όμορφες πεζοπορίες – ορειβατικές αναβάσεις εντός και εκτός Αθηνών για όσους ψάχνουν διέξοδο στη φύση και παρέα γεμάτη ανθρωπιά.

O Ορειβατικός Σύλλογος ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1995. Στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου που τον ακολουθούν ανέβηκαν στις ψηλότερες κορφές της χώρας μας, διέσχισαν δάση και φαράγγια σπάνιας ομορφιάς και έζησαν ξεχωριστές στιγμές μέσα στη φύση, σε όλες τις εποχές και με όλες τις συνθήκες.

O Ορειβατικός Σύλλογος ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1995. Στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου που τον ακολουθούν ανέβηκαν στις ψηλότερες κορφές της χώρας μας, διέσχισαν δάση και φαράγγια σπάνιας ομορφιάς και έζησαν ξεχωριστές στιγμές μέσα στη φύση, σε όλες τις εποχές και με όλες τις συνθήκες. Ο ΕΟΣ Ηλιούπολης έχει πάρει μέρος στις περισσότερες δενδροφυτεύσεις που έχουν γίνει στον Υμηττό, ενώ παράλληλα οργανώνει και δικές του σποροφυτεύσεις. Επίσης, δραστηριοποιείται στον καθαρισμό και τη σήμανση των μονοπατιών του Υμηττού και συμμετέχει ενεργά στην πυροφύλαξη.

Μία μοναδική δραστηριότητα που οδηγεί σε νέες προορισμούς, χαρίζει υγεία και εγγυάται εικόνες μαγευτικής ομορφιάς που κάθε συμμετέχων θα χαράξει στη μνήμη ή στη φωτογραφική του μηχανή! Η δραστηριότητα υλοποιείται όλες τις εποχές του χρόνου και μπορεί να είναι ολιγόωρη (hiking) ή πολυήμερη (trekking). Για να λάβει κάποιος μέρος σε μία μονοήμερη ή πολυήμερη απλή πεζοπορία το μόνο που χρειάζεται είναι ψυχική και σωματική υγεία. Για τις πιο απαιτητικές πεζοπορίες απαιτείται καλή φυσική κατάσταση. Ηλικίες : 10-65 χρονών.

Ο εξοπλισμός που θα πρέπει να έχετε μαζί σας είναι παπούτσια πεζοπορίας, άνετα ρούχα, αδιάβροχο, καπέλο, γυαλιά ηλίου, σακίδιο και παγούρι, ελαφρά τροφή (σταφίδες, σοκολάτες, σάντουιτς). Για πολυήμερες πεζοπορίες υπνόσακος και φακός.

Διαδικασία: Με τη άφιξή μας στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης, και αφού γίνει η γνωριμία με το υπόλοιπο group ξεκινά η πεζοπορία. Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας κάνουμε αρκετές φορές στάση για να θαυμάσουμε τη θέα, να βγάλουμε φωτογραφίες, να ξεκουραστούμε ή να κάνουμε πικ-νικ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συνεργασία FITSTUDIO & ΕΟΣΗ καθώς και για τις δυνατότητες που απορρέουν από την συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στις πεζοπορίες μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ:  [email protected]