Η RADICAL FITNESS είναι μια παγκόσμια εταιρεία με έδρα την Αργεντινή που δημιουργεί και διανέμει προϊόντα και υπηρεσίες πρωτοποριακές, καινοτόμες και υψηλής ποιότητας για τη βιομηχανία του Fitness με σκοπό την εφαρμογή τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ιδρύθηκε το 2004 από τους Gabriela και Nathaniel Leivas, Fitness Professionals με πάνω από 20 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας σε διεθνές επίπεδο και πάνω από 60 χώρες επαγγελματικής δραστηριοποίησης.

Σήμερα έχει υιοθετηθεί από 40 χώρες εξαιτίας του πρωτοποριακού συστήματος Intelligence Music Format που εφαρμόζει, ενώ κάθε 5’ σε κάποιο σημείο ανά τον κόσμο μια τάξη της RADICAL FITNESS ξεκινά.

RADICAL από τη αρχαία λατινική λέξη radicalis σημαίνει “ριζοσπαστικό”, ασυνήθιστο πρωτοποριακό. Κύριο χαρακτηριστικό, οι δραστικές αλλαγές στο όραμα, στην εικόνα, τις συνήθειες και τις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις.

Σκοπός και αποστολή της RADICAL FITNESS είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους χρησιμοποιώντας τη Radical Fitness life formula, να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους μέσα από άμεσες και δραστικές αλλαγές που μπορεί να απαιτούνται έτσι ώστε να ζήσουν περισσότερο και πιο ευτυχισμένα .

Εφαρμόστε τη Radical Fitness life formula ……και απλά ζήστε περισσότερο….100+

Η εταιρεία σχεδιάζει και διανέμει στην παγκόσμια αγορά 12 ομαδικά προγράμματα:

Φόρμα ενδιαφέροντος

ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
U BOUNDFIGHT DOKI MAXOXIGENOMEGA DANZELEVENFACTOR FTOP RIDEHYPER CPOWERRAD KIDZX55

Προγράμματα πιστοποίησης