200€

Hyper C® Certification – Αθήνα

Το κλειδί για όλες τις κινήσεις του σώματος, από τις πιο απλές έως και τις πιο σύνθετες, είναι η σταθερότητα, η δύναμη και η κινητικότητα του πυρήνα (Core).

22 Φεβρουαρίου 2020
Κλείσε θέση

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως η RADICAL FITNESS θα πραγματοποιήσει διήμερο σεμινάριο (workshop) στο πρόγραμμα HYPER C,στις 22 & 23 Φεβρουαρίου στην πόλη της Αθήνας.

Αν είστε επαγγελματίας της άσκησης, χορευτής ή ιδιοκτήτης/manager επαγγελματικού χώρου Fitness (γυμναστήριο– studios – αθλητικό κέντρο – ξενοδοχείο) και επιθυμείτε να εξειδικευτείτε ή να εντάξετε ολοκληρωμένα προγράμματα άσκησης με οποιοδήποτε μοντέλο εφαρμογής (one to one – small group training – group fitness) σύμφωνα με την υπάρχουσα φιλοσοφία και τις ανάγκες των πελατών σας, τότε η RADICAL FITNESS έχει αυτό που ζητάτε.

 

 

 

Περιγραφή

Το κλειδί για όλες τις κινήσεις του σώματος, από τις πιο απλές έως και τις πιο σύνθετες, είναι η σταθερότητα, η δύναμη και η κινητικότητα του πυρήνα (Core).

Έαν επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα δυνατό και γυμνασμένο πυρήνα τότε δεν πρέπει να το παραβλέψετε.

Είναι το πρόγραμμα που εστιάζει αποκλειστικά στην τόνωση και ενδυνάμωση των μυών που τον συγκροτούν (κοιλιακοί – ραχιαίοι – γλουτιαίοι).

Χρησιμοποιεί τη διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης (HIIT – High Intensity Interval Training) παράγοντας γρήγορα αποτελέσματα για τη συγκεκριμένη περιοχή, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (διάρκεια προγράμματος από 15 έως 30 λεπτά).

Γνωρίστε το Hyper C, είναι προκλητικό, καινοτόμο, ανταμοίβoντας όσους το δοκιμάζουν...

Σε ποιους απευθύνεται η εκπαίδευση:

 • Σε αποφοίτους Σ.Ε.Φ.Α.Α.
 • Σε αποφοίτους Ι.E.K
 • Σε πιστοποιημένους personal trainers, group fitness instructors ιδιωτικών οργανισμών Fitness
 • Σε ιδιοκτήτες γυμναστηρίων και επαγγελματικών χώρων άθλησης
 • Υποψήφιους ενήλικες διάφορων γνωστικών αντικειμένων που θέλουν να επιμορφωθούν,ώστε να μπορούν να διδάσκουν το γνωστικό αντικείμενο σε αίθουσες άθλησης με ομαδική ή ατομική μορφή.

Υλικό εκπαίδευσης:

 • Ηλεκτρονικό εγχειρίδιο (manual)
 • Μουσική και Βίντεο μέσω του νέου MOBILE APP
 • Δυνατότητα συμμετοχής στις ομάδες επίδειξης
 • Συνεχιζόμενη υποστήριξη από προωθητικό υλικό (promo video, λογότυπα, posters, μπλουζάκια)

Κλείστε έγκαιρα την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα HYPER C και ενδυναμώστε την παρουσία σας στην αγορά του Fitness ως RADICAL OFFICIAL TRAINER ή RADICAL OFFICIAL POINT.

Γενικοί όροι & προϋποθέσεις

 1. Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών
 2. Το πρόγραμμα πιστοποίησης διαρκεί συνολικά 12 ώρες (6 ώρες Σάββατο και 6 ώρες Κυριακή)
 3. Απαιτείται η παρακολούθηση και των δώδεκα (12) ωρών για να αποκτήσετε το δικαίωμα της απόκτησης τίτλου ως Official Trainer (OT)
 4. Η εγγραφή ολοκληρώνεται την ημέρα Τετάρτη πριν από την πιστοποίηση.
 5. Η πιστοποίηση πραγματοποιείται τουλάχιστον με 5 συμμετέχοντες. Σε περίπτωση μη επίτευξης αυτού του αριθμού, η Radical Fitness διατηρεί το δικαίωμα να αναβάλει την ημερομηνία.
 6. Πριν καταβάλλετε το ποσό, επικοινωνήστε μαζί μας για να επιβεβαιώσετε εάν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για την παρακολούθηση του προγράμματος. Διαφορετικά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την συμμετοχή σας.
 7. Για να έχετε πρόσβαση στη μουσική και τα βίντεό μας, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Radical Mobile. Απαιτείται η χρήση ενός κινητού, smartphone ή tablet κατά τη διάρκεια της πιστοποίησης
 8. Το Radical Mobile λειτουργεί μόνο σε smartphone και tablet με συστήματα Android ή IOS. Δεν λειτουργεί σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα Windows.
 9. Μόλις αποκτήσετε τον τίτλο του επίσημου εκπαιδευτή (approved), μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο πολυμέσων (μουσική και βίντεο) μέσω της εφαρμογή RADICAL APP, καταβάλλοντας μια τριμηνιαία συνδρομή. Τόσο η μουσική όσο και τα βίντεο ενημερώνονται ανά τρίμηνο. Αυτή η εγγραφή θα σας δώσει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε νόμιμα τα σήματα μας. Αν δεν καταβάλετε την τριμηνιαία χρέωση, η εφαρμογή θα απενεργοποιηθεί και η εξουσιοδότησή σας για διδασκαλία θα ανασταλεί μέχρι να πραγματοποιήσετε την αντίστοιχη πληρωμή. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε πρόβλημα.
 10. Η μουσική και τα βίντεο αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Radical Fitness. Δεν αποτελούν ιδιοκτησία των Οfficial Trainers (OT).Το γεγονός ότι ο κάθε πιστοποιημένος trainer χρησιμοποιεί την μουσική, τα βίντεο και τα λογότυπα της δεν σημαίνει πως του ανήκουν κιόλας. Αυτό συνεπάγεται ότι εάν ένα OT δεν έχει ενεργοποιημένο το app για να διδάσκει τα προγράμματα που έχει πιστοποιηθεί, πρέπει να σταματήσετε αμέσως τη χρήση των λογότυπων, χορογραφιών και μουσικής είτε σε ψηφιακή είτε σε φυσική μορφή (CD).Το παραπάνω αποτελεί παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας σύμφωνα με το άρθρο 172 του ποινικού κώδικα και τιμωρείται με φυλάκιση από ένα μήνα έως έξι χρόνια.
 11. Η Radical Fitness, μέσω του συστήματος των OT και των τριμηνιαίων ενημερώσεων, επιτρέπει τη χρήση μουσικής, βίντεο και λογότυπων μόνο σε εκείνους που συμμορφώνονται με τους κανόνες που προβλέπονται.