Δωρεάν

City Workout στον Εθνικό Κήπο & Ζάππειο Μέγαρο

Για όλους εκείνους που λατρεύουν κάθε είδους σωματική δραστηριότητα, δίνεται η ευκαιρία μιας διαφορετικής fitness προσέγγισης ,αλλά και για όσους ψάχνουν το «κάτι» διαφορετικό που θα τους δώσει την έξτρα ώθηση να εντάξουν την άσκηση στο καθημερινό τους πρόγραμμα.

23 Φεβρουαρίου 2020
Κλείσε θέση

Το πρώτο City workout για το 2020 έφτασε και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα ζήσουμε ξανά την υπέροχη εμπειρία της σωματικής άσκησης μέσα στην πόλη. Για όλους εκείνους που λατρεύουν κάθε είδους σωματική δραστηριότητα, δίνεται η ευκαιρία μιας διαφορετικής fitness προσέγγισης, αλλά και για όσους ψάχνουν το «κάτι» διαφορετικό μια επιπλέον ευκαιρία να εντάξουν την άσκηση στο καθημερινό τους πρόγραμμα.

  • Ημερομηνία: 23 Φεβρουαρίου 2020
  • Σημείο Έναρξης: OASIS CAFÉ (Είσοδος) Λ.Αμαλίας
  • Ώρα συνάντησης: 11.00
  • Πληροφορίες: 6947332046


Το City Workout διοργανώνει ομαδικές εκδηλώσεις που συνδυάζουν τον πολιτισμό και το fitness! Το δυναμικό περπάτημα, η σωματική δραστηριότητα, η μουσική και η γνώση της πολιτιστικής κληρονομιάς συγκεντρώνονται για να δώσουν στους συμμετέχοντες μια αξέχαστη εμπειρία.

Η πρώτη μας στάση στον Εθνικό κήπο, όπου θα ξεκινήσουμε με τα Fitness Bootcamps και συγκεκριμένα με δυο συναρπαστικά fit games για όλες τις ηλικίες. Χωρίς κανέναν εξοπλισμό, παρά μόνο με το σωματικό μας βάρος και ένα στρώμα θα γυμναστούμε, θα ιδρώσουμε μα πάνω από όλα θα διασκεδάσουμε.

Στην συνέχεια στο ίδιο σημείο θα βάλουμε τα ακουστικά μας για να δοκιμάσουμε το χορευτικό πρόγραμμα Mega Danz της Radical Fitness. Ένα πρόγραμμα που συνδυάζει διαφορετικά στυλ χορού μέσα από απλές κινήσεις. Θα χορέψουμε reggaeton, hip hop, latin και πολλά άλλα στυλ και θα απογειώσουμε την ενέργεια σας.

Στο κλείσιμο θα μετακινηθούμε με τα πόδια προς το Ζάππειο Μέγαρο, όπου θα κλείσουμε το πρόγραμμα μας με ένα χαλαρωτικό πρόγραμμα Yoga, εστιάζοντας περισσότερο στην αναπνοή, τις διατάσεις και την χαλάρωση σώματος και νου.

Απαραίτητος εξοπλισμός:

  • Στρώμα γυμναστικής
  • Νερό
  • Πετσέτα
  • Σνακ (προαιρετικό)
  • Μπλούζα στεγνή

Η είσοδος στο City Workout σημαίνει να γίνετε μέλος μιας "VIRAL ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ" ανθρώπων που βρίσκονται σε συνεχή αναζήτηση για ευεξία όχι μόνο σωματική αλλά και νοητική.

Σε αυτό εμπλέκονται παθιασμένοι άνθρωποι που σχετίζονται με τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τη φυσική υπαίθρια δραστηριότητα, για τους οποίους η κοινωνικοποίηση, η διασκέδαση και ο υγιεινός τρόπος ζωής είναι σημαντικοί παράγοντες.

Στόχος μας είναι να φέρουμε τους ανθρώπους να ζήσουν την πόλη τους με διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο, μετατρέποντας τις καθημερινές συνήθειες σε ένα σενάριο φυσικής κατάστασης και κουλτούρας εξάπλωσης της ευημερίας ακόμη και μεταξύ εκείνων που απέχουν πολύ από τα συνηθισμένα αθλητικά events.