4th Fitness Celebration

Ως επαγγελματίες του Fitness αρχικά καθώς και σαν λάτρεις της σωματικής άσκησης δευτερευόντως επιθυμούμε να προωθήσουμε την σημασία και τα οφέλη της τακτικής σωματικής δραστηριότητας.

09 Δεκεμβρίου 2018
Δήλωσε συμμετοχή

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την διοργάνωση του 4th Fitness Celebration που θα πραγματοποιηθεί στις 09 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11.00 π.μ στο γυμναστήριο Sport Life Gym, Ιδομενέως 128, Ίλιον.

Aποστολή μας είναι η ευαισθητοποίηση περισσότερων ανθρώπων ως προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής σε όλα τα επίπεδα και ο εμπλουτισμός των γνώσεων στο τομέα της μαζικής άθλησης. Εμείς σαν επαγγελματίες του Fitness αρχικά καθώς και σαν λάτρεις της σωματικής άσκησης δευτερευόντως επιθυμούμε να προωθήσουμε την σημασία και τα οφέλη της τακτικής σωματικής δραστηριότητας μέσω του FITNESS CELEBRATION δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό για την βέλτιστη υλοποίηση αυτής της αποστολής.

Στο 4th Fitness Celebration θα πραγματοποιηθούν 5 master classes:

 • Cross Training (11.00 - 11.30)
 • Fight Do (11.35 - 12.05)
 • X55 (12.10 - 12.40)
 • Pilates (12.45 - 13.15)
 • Dance Aerobic (13.20 - 13.50)

Aπευθύνεται στους απλούς ασκούμενους και σε όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την αγορά του Fitness

 • Personal Trainers
 • Group Fitness Instructors
 • Yoga/Pilates Teachers
 • Life/Wellness Coaches
 • Λάτρεις του Fitness/Απλοί Ασκούμενοι
 • Ιδιοκτήτες Γυμναστηρίων
 • Φοιτητές ΤΕΦΑΑ-ΙΕΚ-Ιδιωτικών Σχολών Fitness
 • Φυσιοθεραπευτές
 • Χορευτές

Στόχοι 4th Fitness Celebration:

 • Νέες ιδέες και προγράμματα group fitness για γυμναστές και λάτρεις της σωματικής άσκησης
 • Γνωριμία με Έλληνες Group Fitness Presenters
 • Προώθηση υπηρεσιών & προϊόντων Fitness & διατροφικών συμπληρωμάτων μέσω του Fitstudio Expo.
 • Ευκαιρίες σύνδεσης με άλλους επαγγελματίες από το χώρο του Fitness

Περιγραφές προγραμμάτων

Cross Training

Πρόκειται για ένα είδος προπόνησης που τα συνδυάζει όλα: μυϊκή ενδυνάμωση και καρδιοαναπνευστική τόνωση, ασκήσεις με το βάρος του σώματος, αλλά και με βάρη (αναλόγως το επίπεδο του ασκούμενου). Tο Cross-training είναι το πρόγραμμα όσων επιθυμούν να δυναμώσουν όλο τους το σώμα, να αυξήσουν την αντοχή τους και να χάσουν βάρος.

Το Cross-training ενσωματώνει μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων που προέρχονται από τον αθλητισμό αλλά και την καθημερινότητα. Όλοι μπορούν να ακολουθήσουν μια προπόνηση Cross-training στον δικό τους ρυθμό. Ο έμπειρος προπονητής καθοδηγεί ανάλογα τον ασκούμενο και δίνει πάντα παραλλαγές των εκάστοτε ασκήσεων, ώστε οι αρχάριοι να εκτελούν τις πιο απλές εκδοχές.

Pilates

Tο Pilates είναι μια σειρά ασκήσεων, που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ευλυγισίας και της δύναμης του σώματος δίχως την απόκτηση όγκου. Tο Fitness Pilates απευθύνεται σε όσους θέλουν να αποβάλλουν το στρες και να αποκτήσουν ένα καλογυμνασμένο σώμα.

Dance Aerobic

DANCE & FITNESS μαζί λοιπόν! H νέα τάση είναι γεγονός! Αν θέλετε να συνδυάσετε το κλασικό aerobic με τα διάφορα είδη χορού (jazz, house, street, latin...) κάνοντας όλους τους συμμετέχοντες να διασκεδάζουν, να γυμνάζονται και να χορεύουν ταυτόχρονα! Το Dance Aerobic υπάγεται στις πλέον διαδεδομένες τάσεις παγκοσμίως, στο κομμάτι Free Choreography εθίζοντας μεγάλο ποσοστό του ασκούμενου πληθυσμού. Και ο λόγος είναι απλός. Γυμναζόμαστε χορεύoντας!

Fight Do

Το FIGHT DO® είναι το απόλυτο πρόγραμμα στο Shadow Boxing (σκιαμαχία). Περιλαμβάνει κινήσεις πολεμικών τεχνών όπου προσομοιώνεται μια πραγματική μάχη (Combat) με έναν ή περισσότερους αντιπάλους.

Χρησιμοποιεί έξυπνους συνδυασμούς ειδικών τεχνικών (επιλέγονται κινήσεις από όλα τα είδη πολεμικών τεχνών – Kick Box – Boxing – Tae Kwon Do – Karate - κλπ) και μουσική επένδυση. Προσφέρει μια διασκεδαστική αλλά πολύ αποτελεσματική μορφή καρδιοαναπνευστικής άσκησης με τη χρήση απλών και δυναμικών ασκήσεων.

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να καταναλώνουν μεταξύ 500-700 θερμίδες (kcal) ανά μάθημα και να επιτύχουν μείωση του σωματικού λίπους αλλά και βελτίωση του μυϊκού τόνου. Μην διστάσετε να βιώσετε τη Δύναμη του Δράκου με το FIGHT DO®!

Τώρα αξίζει να αγωνιστείτε ….

 

X55

Το πιο σύγχρονο και επαναστατικό πρόγραμμα συνολικής βελτίωσης της Φυσικής κατάστασης που υπήρξε ποτέ!

X55® σημαίνει “55 λεπτά γεμάτα ενέργεια και ένταση”. Αποτελεί το ομαδικό πρόγραμμα στη κατηγορία Body Conditioning της RADICAL FITNESS, ιδανικό για την τόνωση των μυών, την καύση του λίπους, την αύξηση κατανάλωσης ενέργειας και φυσικά θερμίδων.

Συνδυάζει ασκήσεις που χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο το σωματικό βάρος ως μορφή αντίστασης, ενώ επιπλέον φορητός εξοπλισμός όπως αλτήρες, step, ελαστικές αντιστάσεις (tubes), χρησιμοποιείται για να προσαυξήσει την ένταση του προγράμματος.
Βιώστε την απόλυτη αλλαγή στο σώμα σας και κάντε ένα τεράστιο βήμα στο γυμναστήριο σήμερα, με το X55®..!

 

Υποστηρικτές