Free

4th Fitness Celebration

Επιθυμούμε να προωθήσουμε την σημασία και τα οφέλη της τακτικής σωματικής δραστηριότητας μέσω του FITNESS CELEBRATION δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό για την βέλτιστη υλοποίηση αυτής της αποστολής.

21/4/18
Χορόπραξις,Γαλάτσι

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την διοργάνωση του 4th Fitness Celebration που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Απριλίου 2018 στην σχολή χορού Χορόπραξις, Αφαίας 4 & Διδύμων, Γαλάτσι.

Aποστολή μας είναι η ευαισθητοποίηση περισσότερων ανθρώπων ως προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής σε όλα τα επίπεδα και ο εμπλουτισμός των γνώσεων στο τομέα της μαζικής άθλησης. Εμείς σαν επαγγελματίες του Fitness αρχικά καθώς και σαν λάτρεις της σωματικής άσκησης δευτερευόντως επιθυμούμε να προωθήσουμε την σημασία και τα οφέλη της τακτικής σωματικής δραστηριότητας μέσω του FITNESS CELEBRATION δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό για την βέλτιστη υλοποίηση αυτής της αποστολής.

Στο 4th Fitness Celebration θα πραγματοποιηθούν 4 master classes:

📍 RAD KIDZ (17.00)

📍 MEGA DANZ (18.00)

📍 FIGHT DO (19.00)

📍 OXIGENO (20.00)

Aπευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την αγορά του Wellness & Fitness:

➡️Personal Trainers
➡️Group Fitness Instructors
➡️Yoga/Pilates Teachers
➡️Life/Wellness Coaches
➡️Λάτρεις του Fitness/Απλοί Ασκούμενοι
➡️Ιδιοκτήτες Γυμναστηρίων
➡️Φοιτητές ΤΕΦΑΑ-ΙΕΚ-Ιδιωτικών Σχολών Fitness
➡️Φυσιοθεραπευτές
➡️Χορευτές

⚪️ ΣTOXOI 4th FITNESS CELEBRATION ⚪️

☑️Νέες ιδέες και προγράμματα group fitness για γυμναστές και λάτρεις της σωματικής άσκησης
☑️Γνωριμία με Έλληνες Group Fitness Presenters
☑️Προώθηση υπηρεσιών & προϊόντων Fitness & διατροφικών συμπληρωμάτων μέσω του Fitstudio Expo.
☑️Ευκαιρίες σύνδεσης με άλλους επαγγελματίες από το χώρο του Fitness
————————————————————

►ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

📍 RAD KIDZ (video: www.youtube.com/watch?v=B0IbA5OapXU&t=60s)

RADKIDZ® η παιδική καινοτομία της RADICAL FITNESS...
Σε ανταπόκριση της αυξανόμενης παγκόσμιας ανησυχίας για την παιδική παχυσαρκία και αδράνεια, η RADICAL FITNESS παρουσιάζει το RADKIDZ®. Tο πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα άσκησης, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών με έμφαση στις κινητικές δεξιότητες.

Στο RADKIDZ®, η αναψυχή, η σωματική δραστηριότητα και τα αθλήματα που αποτελούν τα δομικά του στοιχεία, παρουσιάζονται μέσα από παιχνίδια, επαναλήψεις ρυθμικών κινήσεων και χορογραφιών, όλα με τη συνοδεία μουσικής.

Στόχος είναι τα παιδιά να καλλιεργήσουν πολύπλευρα τις ψυχικές και σωματικές τους ανάγκες σύμφωνα πάντα με τον δικό τους ατομικό τρόπο.

Για τη νεολαία του σήμερα, τη γενιά που έρχεται, τους ηγέτες του αύριο, το RADKIDZ® είναι το πρόγραμμα που θα τονώσει, θα συντονίσει και θα ωθήσει τα παιδιά προς έναν υγιεινό τρόπο ζωής, της καλής φυσικής κατάστασης και της άσκησης.

Ελάτε λοιπόν όλοι να παίξουμε... !!!
————————————————————

📍 MEGA DANZ (video: www.youtube.com/watch?v=5_OYG2F90mE)

Το MEGA DANZ προσφέρει μαγικά συναισθήματα.Είναι η απάντηση σε όλους όσους αγαπούν και επιθυμούν να συνδυάσουν το πάθος για τη μουσική, την κίνηση και το ρυθμό, μέσα από το Χορό.
Πέρα από αυτό όμως κερδίζουν μια άκρως αποτελεσματική και διασκεδαστική αερόβια άσκηση.

Salsa, Hip Hop, Dance, Merengue, Reggaeton, Jazz, Flamenco, Pop, Strip Dance, Brazilian Dance and Belly Dancing είναι μερικά από τα style που περιλαμβάνονται στο MEGA DANZ ®.

10 διαφορετικά style σε 10 διαφορετικά tracks συνδυάζονται σε ένα και μόνο μάθημα…

Εκφραστείτε ελεύθερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία με το MEGA DANZ ®.
————————————————————

📍 FIGHT DO (video: www.youtube.com/watch?v=Gj6GMcJTfKs)

Το FIGHT DO® είναι το απόλυτο πρόγραμμα στο Shadow Boxing (σκιαμαχία).Περιλαμβάνει κινήσεις πολεμικών τεχνών όπου προσομοιώνεται μια πραγματική μάχη (Combat) με έναν ή περισσότερους αντιπάλους.

Χρησιμοποιεί έξυπνους συνδυασμούς ειδικών τεχνικών (επιλέγονται κινήσεις από όλα τα είδη πολεμικών τεχνών – Kick Box – Boxing – Tae Kwon Do – Karate - κλπ) και μουσική επένδυση.

Προσφέρει μια διασκεδαστική αλλά πολύ αποτελεσματική μορφή καρδιοαναπνευστικής άσκησης με τη χρήση απλών και δυναμικών ασκήσεων.

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να καταναλώνουν μεταξύ 500-700 θερμίδες (kcal) ανά μάθημα και να επιτύχουν μείωση του σωματικού λίπους αλλά και βελτίωση του μυϊκού τόνου.

Μην διστάσετε να βιώσετε τη Δύναμη του Δράκου με το FIGHT DO®!Τώρα αξίζει να αγωνιστείτε ….
————————————————————

📍 OXIGENO (video: www.youtube.com/watch?v=JdLWwkAS8NI)

Το OXIGENO® είναι ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να προάγει την αρμονία στο μυαλό και στο σώμα.

Βασισμένο στις αρχές του Pilates, της Yoga και τη Λειτουργικής Προπόνησης (Functional Training) θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την κινητικότητα σε όλες σας τις αρθρώσεις και γενικότερα την ευλυγισία μέσα από μια σειρά αρμονικών κινήσεων ροής στενά συνδεδεμένες με την αναπνοή.

Χαλαρώστε το σώμα και το μυαλό σας κάτω από τους ήχους απαλής και χαλαρωτικής μουσικής, ανακαλύψτε περισσότερο τον εσωτερικό σας κόσμο και επιτύχετε μια κατάσταση απαράμιλλης γαλήνης και ηρεμίας, απαραίτητη στο σύγχρονο τρόπο ζωής.
OXIGENO® γιατί το σώμα σας αξίζει ηρεμία και αρμονία...!!!
————————————————————

⚪️ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ⚪️

Radical Fitness Hellas

Η RADICAL FITNESS είναι μια παγκόσμια εταιρεία με έδρα την Αργεντινή που δημιουργεί και διανέμει προϊόντα και υπηρεσίες πρωτοποριακές, καινοτόμες και υψηλής ποιότητας για τη βιομηχανία του Fitness με σκοπό την εφαρμογή τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Grafts Hellas

Η GRAFTS (Greek Athletic & Fitness Training School) αποτελεί, τον πρώτο (2013) ιδιωτικό εκπαιδευτικό πάροχο στην Ελλάδα με πλήρως πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την Europe Active - European Health & Fitness Association (EHFA), εκπαιδευτικό εταίρο του Αμερικανικού Συμβουλίου Άσκησης (American Council on Exercise - ACE), εγγεγραμμένο στο Μητρώο Διά Βίου Μάθησης της Γενικής Γραμματείας Δία Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με Αριθμό Μητρώου ΜΗΤ79 στην κατηγορία Γενική Εκπαίδευση Ενηλίκων με αντίστοιχους τίτλους στους τομείς του Personal Training, Exercise to Music, Pilates και Yoga Training.

Forever Active

H Forever Living Products είναι η μεγαλύτερη εταιρεία που παράγει και διανέμει εκατοντάδες προϊόντα υγείας και ομορφιάς με βάση την Αλόη Βέρα σε όλο τον κόσμο. Για πάνω από τρεις δεκαετίες, έχουμε αφιερωθεί στην αναζήτηση των καλύτερων φυσικών πηγών για την υγεία και την ομορφιά και τις μοιραζόμαστε με όλο τον κόσμο. Με δέσμευση μας την ποιότητα και την καθαρότητα των προϊόντων μας, είμαστε ενθουσιασμένοι να βοηθούμε τον καθένα σ όλο τον κόσμο να αισθάνεται όμορφα.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στα προγράμματα. Η κράτηση μπορεί να γίνει είτε στη γραμματεία της σχολής, στα τηλέφωνα 2102927190 – 6947332046 είτε συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής.

Μέγιστος αριθμός ατόμων για το προγράμματα:

➣RADKIDZ τα 15 άτομα
➣OXIGENO τα 20 άτομα
➣MEGA DANZ τα 20 άτομα
➣FIGHT DO τα 20 άτομα

 

Φόρμα Εγγραφής

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
RadKidzMega DanzFight DoOxigeno