Δωρεάν

3rd Fitness Celebration

Aποστολή μας είναι η ευαισθητοποίηση περισσότερων ανθρώπων ως προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής σε όλα τα επίπεδα και ο εμπλουτισμός των γνώσεων στο τομέα της μαζικής άθλησης.

24/2/18
BackStage - Ηλιούπολη
Κάνε κράτηση ΕΔΩ

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την διοργάνωση του 3rd Fitness Celebration που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2018 στην σχολή χορού BackStage (Fitness Studio-Dance Academy), Πάρου 2 & Τήνου 1, Ηλιούπολη.

Aποστολή μας είναι η ευαισθητοποίηση περισσότερων ανθρώπων ως προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής σε όλα τα επίπεδα και ο εμπλουτισμός των γνώσεων στο τομέα της μαζικής άθλησης. Εμείς σαν επαγγελματίες του Fitness αρχικά καθώς και σαν λάτρεις της σωματικής άσκησης δευτερευόντως επιθυμούμε να προωθήσουμε την σημασία και τα οφέλη της τακτικής σωματικής δραστηριότητας μέσω του FITNESS CELEBRATION δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό για την βέλτιστη υλοποίηση αυτής της αποστολής.

Στο 3nd Fitness Celebration θα πραγματοποιηθούν 5 master classes:

Aπευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την αγορά του Wellness & Fitness:

 • Personal Trainers
 • Group Fitness Instructors
 • Yoga/Pilates Teachers
 • Life/Wellness Coaches
 • Λάτρεις του Fitness/Απλοί Ασκούμενοι
 • Ιδιοκτήτες Γυμναστηρίων
 • Φοιτητές ΤΕΦΑΑ-ΙΕΚ-Ιδιωτικών Σχολών Fitness
 • Φυσιοθεραπευτές
 • Χορευτές

Στόχοι 3rd Fitness Celebration:

 • Νέες ιδέες και προγράμματα group fitness για γυμναστές και λάτρεις της σωματικής άσκησης
 • Γνωριμία με Έλληνες Group Fitness Presenters
 • Προώθηση υπηρεσιών, προϊόντων Fitness & διατροφικών συμπληρωμάτων μέσω του Fitstudio Expo.
 • Ευκαιρίες σύνδεσης με άλλους επαγγελματίες από το χώρο του Fitness & Dance

Περιγραφές Προγραμμάτων

RADKIDZ

RADKIDZ® η παιδική καινοτομία της RADICAL FITNESS...

Σε ανταπόκριση της αυξανόμενης παγκόσμιας ανησυχίας για την παιδική παχυσαρκία και αδράνεια, η RADICAL FITNESS παρουσιάζει το RADKIDZ®. Tο πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα άσκησης, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών με έμφαση στις κινητικές δεξιότητες.

Στο RADKIDZ®, η αναψυχή, η σωματική δραστηριότητα και τα αθλήματα που αποτελούν τα δομικά του στοιχεία, παρουσιάζονται μέσα από παιχνίδια, επαναλήψεις ρυθμικών κινήσεων και χορογραφιών, όλα με τη συνοδεία μουσικής.

Στόχος είναι τα παιδιά να καλλιεργήσουν πολύπλευρα τις ψυχικές και σωματικές τους ανάγκες σύμφωνα πάντα με τον δικό τους ατομικό τρόπο.

Για τη νεολαία του σήμερα, τη γενιά που έρχεται, τους ηγέτες του αύριο, το RADKIDZ® είναι το πρόγραμμα που θα τονώσει, θα συντονίσει και θα ωθήσει τα παιδιά προς έναν υγιεινό τρόπο ζωής, της καλής φυσικής κατάστασης και της άσκησης.

Ελάτε λοιπόν όλοι να παίξουμε... !!!

U BOUND (Τραμπολίνο)

Το U BOUND® είναι μια διασκεδαστική, μεγάλης έντασης άσκηση με μηδενική αρνητική επίδραση λόγω της ελαστικής φύσης των τραμπολίνο, που δουλεύει ενάντια στην απόλυτη αντίθετη δύναμη... τη βαρύτητα.

Το U BOUND® προσφέρει αυτό που πολλοί επιστήμονες αποκάλεσαν ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά είδη άσκησης που δημιουργήθηκαν από τον άνθρωπο.
Το U BOUND® υπόσχεται ότι θα σας ταρακου-νήσει δυνατά...!!!


LATIN

FIGHT DO

Το FIGHT DO® είναι το απόλυτο πρόγραμμα στο Shadow Boxing (σκιαμαχία).

Περιλαμβάνει κινήσεις πολεμικών τεχνών όπου

προσομοιώνεται μια πραγματική μάχη (Combat) με έναν ή περισσότερους αντιπάλους.

Χρησιμοποιεί έξυπνους συνδυασμούς ειδικών τεχνικών (επιλέγονται κινήσεις από όλα τα είδη πολεμικών τεχνών – Kick Box – Boxing – Tae Kwon Do – Karate - κλπ) και μουσική επένδυση.

Προσφέρει μια διασκεδαστική αλλά πολύ αποτελεσματική μορφή καρδιοαναπνευστικής άσκησης με τη χρήση απλών και δυναμικών ασκήσεων.

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να καταναλώνουν μεταξύ 500-700 θερμίδες (kcal) ανά μάθημα και να επιτύχουν μείωση του σωματικού λίπους αλλά και βελτίωση του μυϊκού τόνου.

Μην διστάσετε να βιώσετε τη Δύναμη του Δράκου με το FIGHT DO®!

Τώρα αξίζει να αγωνιστείτε ….

AERIAL YOGA ARTS

Η Aerial Yoga αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκγύμνασης, διασκέδασης και χαλάρωσης. Έχει σαν βάση τις κλασσικές στάσεις και αναπνοές της yoga, που όμως τώρα γίνονται στον αέρα με τη βοήθεια μιας αιώρας, σε συνδυασμό με ακροβατικές κινήσεις. Η αιώρηση προσφέρει μια μοναδική αίσθηση υπερνίκησης της βαρύτητας, αυτοπεποίθησης, γαλήνης και ευφορίας, ενώ οι μύες διατείνονται και δυναμώνουν. Η Aerial Yoga Arts απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης.

📍Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η κράτηση θέσης στα προγράμματα μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικά στη γραμματεία της σχολής είτε συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής.

📍Μέγιστος αριθμός ατόμων για τα προγράμματα UBOUND & RADKIDZ είναι τα 17 άτομα. Για το πρόγραμμα FIGHT DO τα 30, για το LATIN τα 25 άτομα και για τo AERIAL YOGA ARΤS τα 10 άτομα

————————————————————

☎ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  2109921804 - 6947332046

►►►ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

******ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ******

————————————————————

 

Υποστηρικτές