Δωρεάν

2nd Fitness Celebration

Aποστολή μας είναι η ευαισθητοποίηση περισσότερων ανθρώπων ως προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής σε όλα τα επίπεδα και ο εμπλουτισμός των γνώσεων στο τομέα της μαζικής άθλησης.

27/1/18
Σχολή Χορού - La Timba - Αργυρούπολη
Κάνε κράτηση ΕΔΩ

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την διοργάνωση του 2nd Fitness Celebration που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου 2018 στην σχολή χορού La Timba, Κύπρου 115 & Αργυρουπόλεως 2, Αργυρούπολη.

Aποστολή μας είναι η ευαισθητοποίηση περισσότερων ανθρώπων ως προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής σε όλα τα επίπεδα και ο εμπλουτισμός των γνώσεων στο τομέα της μαζικής άθλησης. Εμείς σαν επαγγελματίες του Fitness αρχικά καθώς και σαν λάτρεις της σωματικής άσκησης δευτερευόντως επιθυμούμε να προωθήσουμε την σημασία και τα οφέλη της τακτικής σωματικής δραστηριότητας μέσω του FITNESS CELEBRATION δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό για την βέλτιστη υλοποίηση αυτής της αποστολής.

Στο 2nd Fitness Celebration θα πραγματοποιηθούν 5 master classes:

 • Factor F (16.00 - 16.55)
 • U Bound (17.00 - 17.55)
 • Acrobatics (18.00 - 19.25)
 • Χοροκίνηση (19.30 - 20.25)
 • Yogilates (20.30 - 21.30)

Aπευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την αγορά του Wellness & Fitness:

 • Personal Trainers
 • Group Fitness Instructors
 • Yoga/Pilates Teachers
 • Life/Wellness Coaches
 • Λάτρεις του Fitness/Απλοί Ασκούμενοι
 • Ιδιοκτήτες Γυμναστηρίων
 • Φοιτητές ΤΕΦΑΑ-ΙΕΚ-Ιδιωτικών Σχολών Fitness
 • Φυσιοθεραπευτές
 • Χορευτές

Στόχοι 2nd Fitness Celebration:

 • Νέες ιδέες και προγράμματα group fitness για γυμναστές και λάτρεις της σωματικής άσκησης
 • Γνωριμία με Έλληνες Group Fitness Presenters
 • Προώθηση υπηρεσιών & προϊόντων Fitness & διατροφικών συμπληρωμάτων μέσω του Fitstudio Expo.
 • Ευκαιρίες σύνδεσης με άλλους επαγγελματίες από το χώρο του Fitness

Περιγραφές Προγραμμάτων

FACTOR F

Το FACTOR F® αποτελεί τη προσέγγιση της RADICAL στη Λειτουργική Προπόνηση (Functional Training). Περιλαμβάνει δύο ειδικές φόρμουλες, Suspension & Circuit Training διάρκειας 30 λεπτών.

H πρώτη λειτουργεί με Ιμάντες Αιώρησης (Suspension Training) και χρησιμοποιεί φυσικές καθημερινές κινήσεις δίνοντας τη δυνατότητα στο σώμα να λειτουργήσει και στα τρία επίπεδα κίνησης χρησιμοποιώντας το ως αντίσταση.

Οι ασκήσεις είναι πολυαρθρικές και γυμνάζουν καθολικά όλο το σώμα.

Η δεύτερη λειτουργεί με τη μέθοδο της κυκλικής προπόνησης (Circuit Training). Συνδυάζει απλές και έντονες ασκήσεις χρησιμοποιώντας φορητά όργανα (power bags - kettlebells - ropes - bosu - tubes - medicine balls - fit balls - κλπ) ή απλά το βάρος του σώματος.

Πολλαπλά μυϊκά συστήματα ενεργοποιούνται ταυτόχρονα με αποτέλεσμα να παράγεται σημαντικό μεταβολικό αερόβιο και αναερόβιο έργο.

Αποτελεί μια ολοκληρωμένη, άκρως αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική μέθοδο άσκησης.

Ειδική μουσική επένδυση καλύπτει όλο το πρόγραμμα μέσα από το πρωτοποριακό σύστημα Intelligence Music Format (IMF) της RADICAL FITNESS.

U BOUND (Τραμπολίνο)

Το U BOUND® είναι μια διασκεδαστική, μεγάλης έντασης άσκηση με μηδενική αρνητική επίδραση λόγω της ελαστικής φύσης των τραμπολίνο, που δουλεύει ενάντια στην απόλυτη αντίθετη δύναμη... τη βαρύτητα.

Το U BOUND® προσφέρει αυτό που πολλοί επιστήμονες αποκάλεσαν ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά είδη άσκησης που δημιουργήθηκαν από τον άνθρωπο.
Το U BOUND® υπόσχεται ότι θα σας ταρακου-νήσει δυνατά...!!!

ACROBATICS

Το Acrobatics είναι η εκτέλεση ασκήσεων ισορροπίας,της ευκινησίας και του συντονισμού των κινήσεων. Μπορεί να το δείτε σε πολλές από τις τέχνες του θεάματος, τις αθλητικές (αθλητικές) εκδηλώσεις και τις πολεμικές τέχνες. Το Acrobatics συσχετίζεται πιο συχνά με δραστηριότητες που κάνουν εκτεταμένη χρήση γυμναστικών στοιχείων, όπως ο ακροβατικός χορός, το τσίρκο και η γυμναστική, αλλά και πολλές άλλες αθλητικές δραστηριότητες - όπως το μπαλέτο και οι καταδύσεις - μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν ακροβατικά.

ΧΟΡΟΚΙΝΗΣΗ

O κάθε άνθρωπος έχει το δικό ρυθμό, κίνηση και εκφράζεται στο περπάτημά του και γενικά στον τρόπο με τον οποίο κινείται. Πρόκειται για έναν συνδυασμό αεροβικών κινήσεων με τεχνικές χορού που βοηθούν στο σώμα να εκφραστεί. Οι χορογραφίες έχουν τα βασικά βήματα λάτιν χορών (salsa, bachata, merenque, reggaeton) σε συνδυασμό με αερόβια κίνηση.

YOGILATES

Το Yogilates είναι ένας συνδυασμός από Yoga και Pilates μαζί. Συνδυάζει τεχνικές, ασκήσεις, στάσεις και φιλοσοφία και από τις δυο πηγές του. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι η ποικιλομορφία των ασκήσεων, κρατώντας μόνο τα οφέλη και από τις δυο τεχνικές. Tο Yogilates βοηθάει στην ενδυνάμωση του μυοσκελετικού συστήματος. Είναι ιδανικό για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως σκολίωση, κύφωση, λόρδωση. Με το πλήθος και την ποικιλία των διατάσεων, θα νιώσεις το σώμα να «ανοίγει» και να αποκτάς ευλυγισία που δεν θα πίστευες ποτέ ότι είχες.

📍Στα προγράμματα U BOUND και FACTOR F θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η κράτηση στα συγκεκριμένα προγράμματα μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικά στη γραμματεία της σχολής (2121056989) είτε συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής.

📍Μέγιστος αριθμός ατόμων για το πρόγραμμα UBOUND είναι τα 20 άτομα και για το πρόγραμμα FACTOR F τα 18 άτομα

📍Όσοι θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα YOGILATES μπορούν να φέρουν μαζί τους και στρώμα γυμναστικής
————————————————————

☎ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 21 2105 6989 - 6947332046

►►►ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:https://goo.gl/forms/qU18AMgl8NaCSyQ02

******ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ******
————————————————————
Με εκτίμηση
Η ομάδα του Fitstudio.gr

Υποστηρικτές