7€

Περιπατος & Γυμναστικη στην Αρχαια Αθηνα

Το δυναμικό περπάτημα, η σωματική δραστηριότητα, η μουσική και η γνώση της πολιτιστικής κληρονομιάς συγκεντρώνονται για να δώσουν στους συμμετέχοντες μια αξέχαστη εμπειρία.

22 Σεπτεμβρίου 2019
Κλείστε θέση

Σας καλωσορίζουμε στο νέο project της ομάδας μας, το City Workout. Ξέρετε κάθε γωνιά της πόλης σας; Σας αρέσει να ταξιδεύετε;

Ανακαλύψτε τα μνημεία των πιο όμορφων περιοχών της Αθήνας και της Ελλάδας και κάντε την προπόνησή σας πέρα από τα συνηθισμένα πρότυπα. Ανακαλύψτε, διασκεδάστε και γυμναστείτε μαζί μας!!!

Ελάτε να απολαύσουμε έναν όμορφο περίπατο στην Αρχαία Αθήνα, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00 το πρωί, που αποτελεί μια αξέχαστη εμπειρία. Η συνολική απόσταση του αρχαιολογικού περιπάτου της Αθήνας είναι περίπου 5 χλμ.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα ακούνε μουσική μέσω των ειδικών ακουστικών, που θα έχουν μοιράσει οι διοργανωτές, ενώ οι προπονητές θα δίνουν τις κατάλληλες οδηγίες εκγύμνασης. Ανακαλύψτε τον νέο τρόπο για να γνωρίσετε την υπαίθρια γυμναστική.

Οι προπονήσεις είναι κατάλληλες για όλους. Για παιδιά ηλικίας από 10 ετών έως και άνω των 60 ετών. Κάθε προπόνηση έχει σχεδιαστεί για να προάγει την ευεξία, την ενεργητικότητα και την ζωτικότητα όπως ποτέ άλλοτε!

Ακολουθούμε συγκεκριμένες διαδρομές με τα πόδια, κάνουμε διάφορα προγράμματα γυμναστικής και στεκόμαστε για να θαυμάσουμε τις ομορφιές που εναλλάσσονται μεταξύ καλλιτεχνικής και φυσικής κληρονομιάς.

Στόχος μας είναι να φέρουμε στους ανθρώπους να αφουγκραστούν τις ομορφιές της κάθε πόλης με διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο, μετατρέποντας τις καθημερινές συνήθειες σε ένα σενάριο φυσικής κατάστασης και κουλτούρας, εξάπλωσης της ευημερίας ακόμη και μεταξύ εκείνων που απέχουν πολύ από τα συνηθισμένα αθλητικά events.

Γενικές πληροφορίες

Με την πεζοδρόμηση κεντρικών οδών (Βασ. Όλγας, Δ. Αρεοπαγίτου, Απ. Παύλου, Αδριανού και τμήμα της Ερμού), δημιουργήθηκε ο μεγαλύτερος πεζόδρομος της Ευρώπης (μήκους 3 χλμ.), ένας ενιαίος περίπατος στους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της πόλης (αρχαιολογικό άλσος).

Στο τμήμα από την οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου (απέναντι από την Πύλη του Αδριανού) ως τη συμβολή των οδών Ερμού και Πειραιώς (στην περιοχή του Κεραμεικού), ανατάσσεται, σε μεγάλο βαθμό, το αρχαίο τοπίο, καθώς μια ευρύτατη περιοχή απαλλάσσεται από τις δραστηριότητες της σύγχρονης πόλης.

**Σημείο συνάντησης: Στήλες του Ολυμπίου Διός

Διαδρομή περιπάτου: Στήλες Ολυμπίου Διός – Πύλη Ανδριανού – Οδός Διονυσίου Αεροπαγείτου – Αρχαίο Θέατρο Διονύσου – Στοά Ευμένους – Ωδείο Ηρώδου Αττικού – Ακρόπολη – Άρειος Πάγος – Λόφος Φιλοπάππου – Πνύκα – Αρχαία Αγορά – Ρωμαϊκή Αγορά – Κεραμεικός

***Κόστος συμμετοχής: 7€ (περιλαμβάνονται ακουστικά – βραχιολάκι). Η πληρωμή πραγματοποιείται κατά την άφιξή σας στο σημείο συνάντησης.

*** Πληροφορίες - Συμμετοχές: 6947332046