10€

Ξενάγηση & Γυμναστική

Το City Workout διοργανώνει ομαδικές εκδηλώσεις που συνδυάζουν τον πολιτισμό και το fitness!

20 Σεπτεμβρίου 2020
Κλείστε θέση

Το City Workout επιστρέφει ξανά την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου με ένα δίωρο γεμάτο περίπατο,γυμναστική και ξενάγηση στην Αθήνα.

Το City Workout διοργανώνει ομαδικές εκδηλώσεις που συνδυάζουν τον πολιτισμό και το fitness! Το δυναμικό περπάτημα, η σωματική δραστηριότητα, η μουσική και η γνώση της πολιτιστικής κληρονομιάς συγκεντρώνονται για να δώσουν στους συμμετέχοντες μια αξέχαστη εμπειρία.

Η αποστολή

Ο ΣΚΟΠΟΣ μας είναι να δημιουργήσουμε ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ κατά τις οποίες μετατρέπουμε την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σε μια μοναδική εμπειρία.

Τι κάνουμε ακριβώς:

-ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ την κοινωνικοποίηση και την ομαδικότητα μέσω των διάφορων δραστηριοτήτων του FITSTUDIΟ.GR
-ΑΝΑΛΑΜΒΑNOYME να αναπτύξουμε την κουλτούρα της ευεξίας και του υγιεινού τρόπου ζωής, μέσω ψυχαγωγικών και αθλητικών εκδηλώσεων που είναι ανοιχτές στο κοινό και εκτελούνται σε υπαίθριους χώρους.
-ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ τις πιο επιβλητικές τοποθεσίες, που συνδυάζουν την ομορφιά της φύσης και της αρχιτεκτονικής, επιλέγοντας ιστορικά και συναρπαστικά μέρη στην Αθήνα και σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Μαθαίνουμε και αγαπάμε την Ελλάδα!
-ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ την τεχνολογία μέσω ειδικών ακουστικών, όπου η μουσική βοηθάει στην εκτόνωση και διασκέδαση μέσω προγραμμάτων εκγύμνασης υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων fitness instructors.

Σημεία και στάσεις για ξενάγηση και γυμναστική:

- 1η στάση Κτίριο Βουλής & Πλατεία Συντάγματος
- 2η στάση Εθνικός Κήπος
- 3η στάση Ζάππειο
- 4η στάση Παναθηναϊκό Στάδιο
- 5η στάση Ναός του Ολυμπίου Διός
- 6η σταση Περπάτημα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου (Σύντομη αναφορά στο Μουσείο Ακρόπολης, Πλάκα, Ηρώδειο,Βράχο Ακρόπολης)
- 7η και τελευταία στάση Εκκλησάκι Δημητρίου Λουμπαρδιάρη

 

Γενικοί όροι & προϋποθέσεις

  • H συμμετοχή σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, περικλείει πιθανούς κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων.
  • Η συμμετοχή οποιουδήποτε στις δραστηριότητες της Fitstudio-Personal Training ,σημαίνει ταυτόχρονα και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής του σε αυτές.
  • Ο/η συμμετέχων/ουσα που συμμετέχει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του/της στη δραστηριότητα αυτή αποδεχόμενος/η τους κινδύνους που ενέχει καθώς και την ευθύνη για την ασφάλειά του/της, και φέρει την ευθύνη για την σωματική του ακεραιότητα. όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου 8η Σεπτεμβρίου 2003 Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 - Περί Ατομικής Ευθύνης. Παραιτείται από κάθε απαίτησή του/της τόσο ο ίδιος/α ,όσο και οι κληρονόμοι,κατά του διοργανωτή όσο και κατά των συντονιστών της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει. Οι ενήλικοι παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με συνοδεία του κηδεμόνα τους.
  • Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν Άριστη σωματική & ψυχική ΥΓΕΙΑ.
  • Συμμετέχετε αποκλειστικά και μόνο με δική σας ευθύνη, έχετε την απαιτούμενη φυσική κατάσταση, δεν έχετε κανένα πρόβλημα υγείας και είστε σίγουροι ότι είναι. μέσα στις δυνατότητες σας.
  • Αν έχετε κάποιο τραυματισμό, χρόνια ασθένεια ή κάποια αλλεργία σε κάτι, υποχρεούστε να το αναφέρετε στον υπεύθυνο της εξόρμησης.
  • Ο Υπεύθυνος συντονισμού-αρχηγός της δράσης, έχει το δικαίωμα, να τροποποιήσει ή να ματαιώσει το πρόγραμμα της εκδήλωσης/εξόρμησης/δραστηριότητας που είναι σε εξέλιξη ή πριν την έναρξη αυτού, για λόγους ασφάλειας ή ανωτέρας βίας (φυσικές καταστροφές, ακατάλληλες καιρικές συνθήκες, κλπ), ή μη επαρκή αριθμό συμμετοχών για την εκδήλωση. Δικαιούται να αποκλείσει άτομο ή άτομα που κατά την κρίση του δεν πληρούν τους όρους ασφαλείας (φυσική κατάσταση, ελλιπή ή ακατάλληλα εφόδια-εξοπλισμό ή γνώσεις, ανυπακοή, ανάρμοστη συμπεριφορά, κλπ.)
  • Όσοι συμμετέχουν στην εκδήλωση αποδέχονται το γεγονός ότι φωτογραφίες ή βίντεο θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο.