10€

Ξενάγηση & Γυμναστική

Το City Workout διοργανώνει ομαδικές εκδηλώσεις που συνδυάζουν τον πολιτισμό και το fitness!

04 Οκτωβρίου 2020
Μετρό Σύνταγμα
10.30 π.μ.
Κλείστε θέση

Το City Workout επιστρέφει ξανά την Κυριακή 04 Oκτωβρίου με ένα δίωρο γεμάτο περίπατο, γυμναστική και ξενάγηση στην Αθήνα.

Το City Workout διοργανώνει ομαδικές εκδηλώσεις που συνδυάζουν τον πολιτισμό και το fitness! Το δυναμικό περπάτημα, η σωματική δραστηριότητα, η μουσική και η γνώση της πολιτιστικής κληρονομιάς συγκεντρώνονται για να δώσουν στους συμμετέχοντες μια αξέχαστη εμπειρία.

Η αποστολή

Ο ΣΚΟΠΟΣ μας είναι να δημιουργήσουμε ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ κατά τις οποίες μετατρέπουμε την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σε μια μοναδική εμπειρία.

 

Τι κάνουμε ακριβώς:

-ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ την κοινωνικοποίηση και την ομαδικότητα μέσω των διάφορων δραστηριοτήτων του FITSTUDIΟ.GR
-ΑΝΑΛΑΜΒΑNOYME να αναπτύξουμε την κουλτούρα της ευεξίας και του υγιεινού τρόπου ζωής, μέσω ψυχαγωγικών και αθλητικών εκδηλώσεων που είναι ανοιχτές στο κοινό και εκτελούνται σε υπαίθριους χώρους.
-ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ τις πιο επιβλητικές τοποθεσίες, που συνδυάζουν την ομορφιά της φύσης και της αρχιτεκτονικής, επιλέγοντας ιστορικά και συναρπαστικά μέρη στην Αθήνα και σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Μαθαίνουμε και αγαπάμε την Ελλάδα!
-ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ την τεχνολογία μέσω ειδικών ακουστικών, όπου η μουσική βοηθάει στην εκτόνωση και διασκέδαση μέσω προγραμμάτων εκγύμνασης υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων fitness instructors.

Σημεία και στάσεις για ξενάγηση και γυμναστική:

Κατά την διάρκεια του περιπάτου θα πραγματοποιήσουμε 7 διαφορετικές στάσεις για να κάνουμε μικρής διάρκειας προγράμματα γυμναστικής, ενώ θα υπάρχει και ειδικός ξεναγός για ξενάγηση και πληροφόρηση των τοπίων.

1η στάση: Κτίριο Βουλής & Πλατεία Συντάγματος
Γυμναστική: Low Impact Cardio

2η στάση: Εθνικός Κήπος
Γυμναστική: Fight Fitness

3η στάση: Ζάππειο
Γυμναστική: Fun Game

4η στάση: Παναθηναϊκό Στάδιο
Γυμναστική: Interval Training

5η στάση: Ναός του Ολυμπίου Διός
Γυμναστική: Stretching

6η στάση: Περπάτημα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου (Σύντομη αναφορά στο Μουσείο Ακρόπολης, Πλάκα, Ηρώδειο,Βράχο Ακρόπολης

7η στάση: Εκκλησάκι Δημητρίου Λουμπαρδιάρη

 

Γενικοί όροι & προϋποθέσεις

  • H συμμετοχή σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, περικλείει πιθανούς κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων.
  • Η συμμετοχή οποιουδήποτε στις δραστηριότητες της Fitstudio-Personal Training ,σημαίνει ταυτόχρονα και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής του σε αυτές.
  • Ο/η συμμετέχων/ουσα που συμμετέχει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του/της στη δραστηριότητα αυτή αποδεχόμενος/η τους κινδύνους που ενέχει καθώς και την ευθύνη για την ασφάλειά του/της, και φέρει την ευθύνη για την σωματική του ακεραιότητα. όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου 8η Σεπτεμβρίου 2003 Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 - Περί Ατομικής Ευθύνης. Παραιτείται από κάθε απαίτησή του/της τόσο ο ίδιος/α ,όσο και οι κληρονόμοι,κατά του διοργανωτή όσο και κατά των συντονιστών της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει. Οι ενήλικοι παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με συνοδεία του κηδεμόνα τους.
  • Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν Άριστη σωματική & ψυχική ΥΓΕΙΑ.
  • Συμμετέχετε αποκλειστικά και μόνο με δική σας ευθύνη, έχετε την απαιτούμενη φυσική κατάσταση, δεν έχετε κανένα πρόβλημα υγείας και είστε σίγουροι ότι είναι. μέσα στις δυνατότητες σας.
  • Αν έχετε κάποιο τραυματισμό, χρόνια ασθένεια ή κάποια αλλεργία σε κάτι, υποχρεούστε να το αναφέρετε στον υπεύθυνο της εξόρμησης.
  • Ο Υπεύθυνος συντονισμού-αρχηγός της δράσης, έχει το δικαίωμα, να τροποποιήσει ή να ματαιώσει το πρόγραμμα της εκδήλωσης/εξόρμησης/δραστηριότητας που είναι σε εξέλιξη ή πριν την έναρξη αυτού, για λόγους ασφάλειας ή ανωτέρας βίας (φυσικές καταστροφές, ακατάλληλες καιρικές συνθήκες, κλπ), ή μη επαρκή αριθμό συμμετοχών για την εκδήλωση. Δικαιούται να αποκλείσει άτομο ή άτομα που κατά την κρίση του δεν πληρούν τους όρους ασφαλείας (φυσική κατάσταση, ελλιπή ή ακατάλληλα εφόδια-εξοπλισμό ή γνώσεις, ανυπακοή, ανάρμοστη συμπεριφορά, κλπ.)
  • Όσοι συμμετέχουν στην εκδήλωση αποδέχονται το γεγονός ότι φωτογραφίες ή βίντεο θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο.