Εκπαίδευση στο U BOUND – Αθήνα

Το U BOUND® είναι μια διασκεδαστική, μεγάλης έντασης άσκηση με μηδενική αρνητική επίδραση λόγω της ελαστικής φύσης των τραμπολίνο, που δουλεύει ενάντια στην απόλυτη αντίθετη δύναμη… τη βαρύτητα.

Το U BOUND® προσφέρει αυτό που πολλοί επιστήμονες αποκάλεσαν ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά είδη άσκησης που δημιουργήθηκαν από τον άνθρωπο.

Το U BOUND® υπόσχεται ότι θα σας ταρακου-νήσει δυνατά…!!!

19 Ιανουαρίου 2019

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως η Radical Fitness Hellas θα πραγματοποιήσει βασική εκπαίδευση στο πρόγραμμα UBOUND το διήμερο 19 & 20 Ιανουαρίου στην πόλη της Αθήνας.

Αν είστε επαγγελματίας της άσκησης ή ιδιοκτήτης/manager επαγγελματικού χώρου Fitness (γυμναστήριο– studios – αθλητικό κέντρο – ξενοδοχείο) και επιθυμείτε να εξειδικευτείτε ή να εντάξετε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικής με οποιοδήποτε μοντέλο εφαρμογής (one to one – small group training – group fitness) επιδιώκοντας να διαφοροποιηθείτε παρουσιάζοντας πραγματικά κάτι διαφορετικό αλλά σύμφωνα με την υπάρχουσα φιλοσοφία και τις ανάγκες των πελατών σας.......τότε σίγουρα θα πρέπει να γίνετε OFFICIAL TRAINER στο πρόγραμμα UBOUND της RADICAL FITNESS.

 

Δήλωση συμμετοχής
Η ιδιότητά σας
ΓυμναστήςΑπόφοιτος ιδ.σχολήςΙδιοκτήτης γυμναστηρίουΑσκούμενος

To πρόγραμμα παρέχεται μέσω του RADICAL FITNESS MOBILE (μουσική & video), ανανεώνεται κάθε τρίμηνο, καλύπτεται από αντίστοιχο προωθητικό υλικό (marketing material) ενώ ενσωματώνει το σύστημα IMF (Intelligence Music Format).

Κλείστε έγκαιρα την συμμετοχή σας συμπληρώνοντας την παραπάνω ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής μέχρι την 15 Ιανουαρίου 2018 και κερδίστε 20% έκπτωση στην αρχική τιμή εκπαίδευσης.

Ενδυναμώστε την παρουσία σας στην αγορά του Fitness ως RADICAL OFFICIAL TRAINER ή RADICAL OFFICIAL POINT