Δωρεάν

Δωρεάν προγράμματα γυμναστικής

Καθημερινά δωρεάν προγράμμα γυμναστικής στα πλαίσια του ForeverGiving από τους γυμναστές του Fitstudio

Πάρκο Φλοίσβου
Έναρξη 27 Νοεμβρίου
Θέλω να συμμετέχω

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου και καθημερινά στις 15.00 θα διεξάγονται δωρεάν υπαίθρια προγράμματα γυμναστικής στο Πάρκο Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο από τους γυμναστές του Fitstudio στα πλαίσια της φιλανθρωπικής οργάνωσης FOREVER GIVING.

Το Forever Giving είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση που υποστηρίζεται από την Forever Living Products, LLC., Συνεργάζεται με φιλανθρωπικούς οργανισμούς με μεγάλη επίδραση σε όλο τον κόσμο που μοιράζονται το πάθος για τη βελτίωση της ζωής των παιδιών.

Οι συνεργάτες της Forever μοιράζονται την αποστολή αυτή με σκοπό την παροχή πόρων, εγκαταστάσεων και εκπαίδευσης για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της φτώχειας, της πείνας και της έλλειψης ιατρικών υπηρεσιών που διατίθενται για τα παιδιά.Τα παιδιά είναι το μέλλον μας!!!

Όρος Συμμετοχής:

→Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στα προγράμματα γυμναστικής θα πρέπει σε κάθε προπόνηση να φέρουν μαζί τους τουλάχιστον ένα τρόφιμο (μακαρόνια,ρύζι,κονσέρβες κ.α) ή κάποιο ρούχο

Απαραίτητος εξοπλισμός γυμναστικής:

  • Στρώμα
  • Πετσέτα
  • Μπουκαλάκι νερό

Σημείο συνάντησης:Είσοδος θερινού κινηματογράφου (10΄ πριν την έναρξη του προγράμματος)

→Τα προγράμματα γυμναστικής θα πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής , ενώ σε περίπτωση βροχής θα προηγείται ενημέρωση προς τους ενδιαφερόμενους για ακύρωση ή μεταφορά του μαθήματος σε διαφορετικό στεγασμένο χώρο

→Η δήλωση συμμετοχής στο πρόγραμμα θα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 4 ώρες πριν την έναρξη του μαθήματος

→Το είδος των προγραμμάτων θα αποστέλλετε μέσω sms στους ενδιαφερόμενους κάθε Κυριακή

→Απουσία για οποιονδήποτε λόγω πρέπει να γίνεται έγκαιρα γνωστή τουλάχιστον 4 ώρες  πριν την έναρξη του μαθήματος