Βασική εκπαίδευση στο TOP RIDE (Παγκόσμια πιστοποίηση)

Το TOP RIDE® δεν είναι απλά…. άλλο ένα ομαδικό μάθημα κλειστού χώρου με τη χρήση στατικού ποδηλάτου.

Αποτελεί πρόγραμμα 3ης γενιάς καθώς περιλαμβάνει 3 διαφορετικές δομές (structure) προγραμμάτων (Full Day – Climb Day – Race Day) έτσι ώστε να επιτευχθεί η απόλυτη βελτίωση της φυσικής κατάστασης συνολικά.

Κάθε 45’ τάξη του TOP RIDE® δεν έχει απλώς ποικιλία κίνησης, διασκέδαση και παρακίνηση αλλά και άμεσα αποτελέσματα στην βελτίωση της απόδοσης του καρδιαγγειακού και αναπνευστικού συστήματος, στη μείωση του ποσοστού σωματικού λίπους και κατ’ επέκταση στην ορθή απώλεια σωματικού βάρους, στην μυϊκή ενδυνάμωση και τόνωση όλου του σώματος αλλά κυρίως των γλουτών και μηρών και τέλος στην απελευθέρωση του stress και μείωση του άγχους.

Το TOP RIDE® δημιουργεί μια μοναδική δυναμική εμπειρία ταχείας κίνησης….

Ανεβείτε και κάντε για σήμερα το Ταξίδι της ζωής σας….!!!

29 Σεπτεμβρίου 2018
Κλείσε θέση στην εκπαίδευση

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως η Radical Fitness Hellas θα πραγματοποιήσει βασική εκπαίδευση στο πρόγραμμα TOP RIDE (εσωτερική ποδηλασία) το διήμερο 29 & 30 Σεπτεμβρίου στην πόλη της Αθήνας.

Αν είστε επαγγελματίας της άσκησης ή ιδιοκτήτης/manager επαγγελματικού χώρου Fitness (γυμναστήριο– studios – αθλητικό κέντρο – ξενοδοχείο) και επιθυμείτε να εξειδικευτείτε ή να εντάξετε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικής με οποιοδήποτε μοντέλο εφαρμογής (one to one – small group training – group fitness) επιδιώκοντας να διαφοροποιηθείτε παρουσιάζοντας πραγματικά κάτι διαφορετικό αλλά σύμφωνα με την υπάρχουσα φιλοσοφία και τις ανάγκες των πελατών σας.......τότε σίγουρα θα πρέπει να γίνετε OFFICIAL TRAINER στο πρόγραμμα TOP RIDE της RADICAL FITNESS.

Climb

Lift

To πρόγραμμα παρέχεται μέσω του RADICAL FITNESS MOBILE (μουσική & video), ανανεώνεται κάθε τρίμηνο, καλύπτεται από αντίστοιχο προωθητικό υλικό (marketing material) ενώ ενσωματώνει το σύστημα IMF (Intelligence Music Format).

Κλείστε έγκαιρα την συμμετοχή σας συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα στα δεξιά σας μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου 2018 και κερδίστε 20% έκπτωση στην αρχική τιμή εκπαίδευσης.

Ενδυναμώστε την παρουσία σας στην αγορά του Fitness ως RADICAL OFFICIAL TRAINER ή RADICAL OFFICIAL POINT.

Ηλεκτρονική φόρμα
Η ιδιότητά σας
ΓυμναστήςΑπόφοιτος ιδ.σχολήςΙδιοκτήτης γυμναστηρίουΑσκούμενος