Έχετε βαρεθεί από τις δίαιτες που υπόσχονται κάτι παραπάνω από προσωρινή απώλεια βάρους; Θέλετε να μάθετε να τρώτε πιο υγιεινά λαμβάνοντας όλα τα θρεπτικά συστατικά από πραγματικές τροφές και όχι μόνο από τα φύλλα μαρουλιών και τα τσάγια;

Αν θέλετε να μάθετε πώς να μεταμορφώνετε το σώμα και τη ζωή σας με απλές αλλαγές στην καθημερινότητά σας και να διατηρείτε τα αποτελέσματα καταργώντας τις δίαιτες, ελάτε μαζί μας σε ένα online ταξίδι 6 μηνών.

Αυτό το διαδικτυακό πρόγραμμα θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε πιο έξυπνες επιλογές φαγητού, να δοκιμάσετε νέες συναρπαστικές συνταγές που ολόκληρη η οικογένεια θα απολαμβάνει και θα μάθετε πώς να ενσωματώσετε την άσκηση στην καθημερινότητά σας.

Είτε θέλετε να χάσετε 2 ή 20 κιλά, αυτό το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας. Δείτε τον εαυτό σας να βελτιώνετε προς το καλύτερο αποκομίζοντας τα οφέλη της σωματικής άσκησης για την βελτίωση της υγείας σας! Κατά τη διάρκεια των 6 μηνών, θα λάβετε μέρος σε μια online κοινότητα υποστήριξης από όποιο μέρος της Ελλάδας ή του κόσμου και αν βρίσκεστε και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, δίνοντάς σας την ευελιξία να εστιάσετε στους στόχους σας όταν σας βολεύει!

Πως λειτουργεί το πρόγραμμα:

 • Θα συνεργαζόμαστε πολύ στενά και θα λαμβάνετε συνεχή υποστήριξη καθ 'όλη τη διάρκεια. Θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να μάθετε πληροφορίες που θα χρησιμοποιηθούν για να σχεδιάσετε το προσαρμοσμένο πλάνο των γευμάτων σας. Το πλάνο αυτό θα είναι πολύ εύκολο να το ακολουθήσετε μαζί και με την υπόλοιπη οικογένεια, ώστε να μην απαιτείται επιπλέον προεργασία από εσάς! Θα σας στέλνουμε επίσης συχνές ιδέες συνταγών και υγιεινών επιλογών όταν θα γευματίζετε έξω.
 • Μαζί με το υγιεινό πλάνο γεύματος θα είναι εύκολο να ακολουθήσετε και πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο θα έχει διάρκεια το πολύ 40 λεπτά δεν θα απαιτεί εξοπλισμό. Το πρόγραμμα θα το ακολουθείτε μέσω βίντεο.
 • Θα συζητήσουμε επίσης πώς το άγχος και οι εξωτερικοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν την υγεία σας και θα συζητήσουμε τρόπους που θα σας διατηρήσουν στον στόχο που έχουμε βάλει.
 • Μια ιδιωτική ομάδα στο Facebook θα δημιουργηθεί από εμάς ώστε να συζητάτε την πρόοδό σας με άλλους για το μάθημα, να θέτετε ερωτήσεις και να μοιραστείτε εντυπώσεις. Θα σας ενθαρρύνουμε επίσης να δημοσιεύσετε φωτογραφίες και μετρήσεις εδώ, ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε την πρόοδο μεταξύ σας (αν προτιμάτε να μην το κάνετε αυτό, θα σας ζητήσουμε να μας στείλετε προσωπικά αυτά για να μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε την πρόοδό σας).

Τι περιλαμβάνει:

 1. Συμπλήρωση φόρμας ιατρικού ιστορικού και προσωπικών στόχων στην αρχή του προγράμματος και επαναπροσδιορισμός στόχων κάθε 2 μήνες
 2. Μετρήσεις διαστάσεων σώματος (άνω - κάτω μέρος & κορμού). Επίδειξη σωστού τρόπου μέτρησης από εξειδικευμένο γυμναστή μέσω Skype
 3. Eιδικό διατροφικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης 9 ημερών (φόρμουλα)
 4. Εβδομαδιαίο πλάνο γυμναστικής σε ηλεκτρονική μορφή (WORD)
 5. Καταγραφή καθημερινής ψυχολογικής διάθεσης & επιπέδου ενέργειας σε ηλεκτρονική μορφή (WORD)
 6. Υποστήριξη μέσω Skype ή Viber για τυχόν απορίες και συμβουλές ως προς το συνολικό on line πρόγραμμα
 7. Προτεινόμενες υγιεινές συνταγές για επιδόρπια χαμηλών θερμίδων, σνακ και περιπτώσεων υπογλυκαιμίας
 8. Μίνι σεμινάρια μιας ώρας μέσω Skype ή ειδικής πλατφόρμας κάθε μήνα για θέματα fitness,διατροφής & ευεξίας
 9. Πλάνο δημιουργίας λίστας για σωστές επιλογές τροφίμων στο σουπερ μάρκετ. Τι πρέπει να προσέχετε όταν ψωνίζετε
 10. Απαγορευμένα τρόφιμα στο σπίτι (τι πρέπει να αποφεύγετε)
 11. Εναλλακτικά γεύματα για πολυάσχολους καθώς και ειδικά διατροφικά συμπληρώματα (όταν κρίνεται αναγκαίο)
 12. Εβδομαδιαίο πρόγραμμα γυμναστικής μέσω βίντεο (αποστολή μέσω link) στο email του ενδιαφερόμενου. Δυνατότητα παρακολούθησης μέσω tablet ή smartphone
 13. Εβδομαδιαίο πλάνο διατροφής σύμφωνα με τις ατομικές ανάγκες