Επίσημη έναρξη on line γυμναστικής στο σπίτι – Τετάρτη 1 Απριλίου

 

Το Fitstudio.gr ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία το πρώτα δοκιμαστικά διαδικτυακά προγράμματα γυμναστικής και απόσπασε πολύ καλές κριτικές από τους συμμετέχοντες που αγκάλιασαν αυτή την καινοτόμο προσπάθεια. Θα θέλαμε αρχικά να ευχαριστήσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους που μας έστειλαν αίτηση για να συμμετέχουν στις ζωντανές ομαδικές προπονήσεις μας καθώς και όσους έλαβαν μέρος σας στις πρώτες ΔΩΡΕΑΝ συνεδρίες on line γυμναστικής στο σπίτι.

Από την Τετάρτη 1 Απριλίου οι διαδικτυακές LIVE προπονήσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής στα ωράρια 18.00-18.45 & 19.00-19.45.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των on line ομαδικών προγραμμάτων θα έχει ως εξής:

Δευτέρα
18.00

Total Body

Τρίτη
18.00

Hips & Abs

Τετάρτη
18.00

Yogilates

Πέμπτη
18.00

Dance Fitness

Παρασκευή
18.00

Circuit Training

Δευτέρα
19.00

Yogilates

Τρίτη
19.00

Dance Fitness

Τετάρτη
19.00

Circuit Training

Πέμπτη
19.00

Hips & Abs

Παρασκευή
19.00

Total Body

Οι συνεδρίες ομαδικής προπόνησης θα πραγματοποιούνται μέσω της ειδικής πλατφόρμας ZOOM (μπορείτε να κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή από το APP STORE Ή PLAY STORE).

Θα δημιουργηθούν δυο σύνδεσμοι (links), ο ένας θα αντιστοιχεί στην πρώτη ώρα (18.00-18.45) και ο άλλος θα αντιστοιχεί στην δεύτερη ώρα (19.00-19.45).

Και οι δυο σύνδεσμοι θα είναι σταθεροί, οπότε όποιος επιθυμεί να συμμετέχει και στις δυο ώρες θα πρέπει να κλικάρει στους δυο συνδέσμους (έναν κάθε φορά) για να εισέρχεται στα αντίστοιχα προγράμματα, διαφορετικά επιλέγει το πρόγραμμα που επιθυμεί να παρακολουθήσει πατώντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

 • Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος που θα πραγματοποιείται τα προγράμματα είναι άνετος, δηλαδή δεν θα σας εμποδίζει κάποιο αντικείμενο κατά την εκτέλεση των ασκήσεων.
 • Τοποθετήστε την συσκευή σας σε τέτοιο σημείο που να μπορείτε να ακούτε και να βλέπετε καθαρά τις οδηγίες του instructor, να έχετε ικανοποιητική σύνδεση σε δίκτυο για να μην υπάρχουν διακοπές, όπως και να φαίνεστε στην κάμερα ξεκάθαρα (όλο το σώμα), για να μπορεί ο instructor να διορθώνει και να έχει καλή καθοδήγηση κατά την διάρκεια των ασκήσεων.
 • Μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα μέσω laptop,tablet ή κινητoύ (όσοι παρακολουθήσουν από κινητό να το έχουν τοποθετημένο σε οριζόντια θέση).

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

 1. TOTALBODY – Μυϊκή ενδυνάμωση όλου του σωματος
 2. YOGILATES – Ολιστικό πρόγραμμα που συνδυάζει τις μεθόδους Yoga & Pilates
 3. HIPS & ABS – Πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης με έμφαση στους κοιλιακούς - ραχιαίους & γλουτούς (core training)
 4. DANCE FITNESS – Αερόβιο χορευτικό πρόγραμμα με εύκολους & έξυπνους συνδυασμούς
 5. CIRCUIT TRAINING – Πρόγραμμα κυκλικής προπόνησης που ενσωματώνει ερεθίσματα δυναμικά και αερόβια

ΜΗΝΙΑΙΟ ΚΟΣΤΟΣ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣΔΟΧΗΣ

Το μηνιαίο κόστος για την παρακολούθηση των on line ομαδικών προπονήσεων ανέρχεται στα 25€. Αν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο τμήμα θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς. Το πρώτο μάθημα ξεκινάει την Τετάρτη 1 Απριλίου στις 19.00 με το πρόγραμμα CIRCUIT TRAINING σύμφωνα και με το παραπάνω πρόγραμμα.

Στην αιτιολογία να γράψετε το επώνυμό σας και τη λέξη "On line Group", κατόπιν στο e-mail info@fitstudio.gr μας στέλνετε συνημμένο το καταθετήριο (ή το σκανάρετε ή το βγάζετε φωτογραφία, όπως σας εξυπηρετεί).

Αρ. Λογαριασμού:

 • Τράπεζα Eurobank, IBAN: GR7602600330000220201428508
 • Τράπεζα AlphaBank, IBAN: GR0801401270127002340007414
 • Τράπεζα Εθνική, IBAN: GR6401104410000044174969665

Μετά την κατάθεση θα λάβετε στο email σας και τους δυο συνδέσμους (links) για να συνδέεστε στα online προγράμματα γυμναστικής.

*** Κάθε Δευτέρα θα ανακοινώνεται στην επίσημη σελίδα μας στο FACEBOOK και ένα επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα ***

Σημείωση: Να αναφέρουμε πως υπάρχει η δυνατότητα και για την υπηρεσία online personal training με εξατομικευμένα προγράμματα γυμναστικής, διατροφής και αξιολόγησης. Για να ξεκινήσετε ένα τέτοιο πρόγραμμα μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση ΕΔΩ και θα σας αποσταλεί ο πλήρης οδηγός.

0 Comments

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *