Η εταιρία Dansport δραστηριοποιείται στο χώρο της αθλητικής ένδυσης και του χορού από το 1988. Η φιλοσοφία μας είναι να παράγουμε ρούχα ιδανικά για γυμναστική σύμφωνα πάντα με τις σύγχρονες τάσεις και προδιαγραφές.

Οι συλλογές της Dansport περιλαμβάνουν γυναικεία, ανδρική και παιδική σειρά με ρούχα για τη γυμναστική, το τρέξιμο, την κολύμβηση, καθώς και για το μπαλέτο και τη ρυθμική. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ξεχωρίσει για την εξαιρετική ποιότητα των ρούχων μας και την προσοχή και τη φροντίδα που αποδίδουμε στην κάθε λεπτομέρεια.

Η επιλογή των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε, καθώς και ο σχεδιασμός και η παραγωγή των ρούχων και όλων των ειδών μας γίνονται με μεθοδικότητα και ιδιαίτερη προσοχή. Η πολυετής και επιτυχημένη παρουσία μας στο χώρο οφείλεται, βεβαίως, και στις σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίζει η Dansport με τους πελάτες της.

Στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε πάντα στις ανάγκες της αγοράς και στις απαιτήσεις των πελατών μας. Για μας το αθλητικό ρούχο δεν είναι απλώς ένα είδος ένδυσης, αλλά τρόπος ζωής.