Με αφορμή την κοινή μας αγάπη για την γυμναστική καθώς και την εμπειρία μας στο τομέα του Fitness για πάνω από 10 χρόνια έχουμε σαν όραμα να μεταδώσουμε την αξία και τα οφέλη της σωματικής άσκησης, αναγνωρίζοντας τους γρήγορους ρυθμούς της σημερινής κοινωνίας. Επιθυμείς να γυμνάζεσαι στην άνεση του σπιτιού σου; Το Fitstudio είναι εδώ για να σου προσφέρει λύσεις σωστής και ασφαλούς εκγύμνασης μέσα από μια ομάδα έμπειρων και καταρτισμένων personal trainers όλων των ειδικοτήτων.

Αν ψάχνεις για ένα ολοκληρωμένο, ευέλικτο πρόγραμμα προσωπικής γυμναστικής, η ομάδα του Fitstudio είναι η απάντηση. Παρέχουμε μοναδικές υπηρεσίες personal training (εξατομικευμένης γυμναστικής) στην Αθήνα αλλά και σε αρκετές περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας για ανθρώπους που επιθυμούν τη βελτίωση της υγείας και της φυσικής κατάστασης. Ταυτόχρονα, συνεργαζόμαστε και με άλλους επιστήμονες του χώρου της υγείας, όπως γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, διαιτολόγους, ψυχολόγους και άλλες ειδικότητες με σκοπό την επίτευξη των προσωπικών σας στόχων.  Δεν χρειάζεσαι κάποιον ιδιαίτερο εξοπλισμό, οι γυμναστές μας θα φέρουν όλα όσα χρειάζεται κάποιος για να ξεκινήσει. Δεν πρέπει να ανησυχείτε για το αν θα πρέπει να είστε μέλος σε κάποιο γυμναστήριο και να γυμνάζεστε μπροστά σε άλλους. Αντίθετα, θα έχετε όλη την προσοχή επάνω σας από τους εξειδικευμένους personal trainers καθώς γυμνάζεστε μέσα στο σπίτι σας.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι οι προπονήσεις γίνονται σύμφωνα με το πρόγραμμα σας. Μπορούν οι προπονήσεις να πραγματοποιηθούν αμέσως μετά την εργασία, νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα. Ο προγραμματισμός για τις συνεδρίες ατομικής γυμναστικής είναι ευέλικτος και προσαρμόζεται πλήρως γύρω από τις ανάγκες σας. Με τις υπηρεσίες κατ οίκον γυμναστικής, φτάνετε γρηγορότερα στους στόχους σας από κάθε άλλη φορά. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να μην γυμνάζεστε και να μην έχετε τον έλεγχο της φυσικής σας κατάστασης. Οι υπηρεσίες γυμναστικής στο σπίτι έχουν διάρκεια 60 λεπτών και ποικίλλουν σε ένταση ανάλογα με τους στόχους και τις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου. Τα προπονητικά προγράμματα σχεδιάζονται για τον κάθε άσκουμενο ξεχωριστά ενώ θέτουμε στόχους για μεγαλύτερη παρακίνηση. 

Η προσωπική γυμναστική στο σπίτι είναι υπέροχη για μερικούς λόγους που αναφέρονται παρακάτω:

  • Τέλος τα απρόσωπα γυμναστήρια, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν κάποιος σας κοιτάζει επίμονα και γιατί, τώρα θα γυμνάζεστε στην άνεση τους σπιτιού σας και θα είστε ο εαυτός σας, αυτό είναι το ιδανικότερο!
  • Τέλος η οδήγηση, εμείς οδηγούμε για να έρθουμε σε εσάς, αυτό το οποίο έχετε να κάνετε είναι να ετοιμαστείτε για μια φανταστική προπόνηση!
Picture of Επαμεινώνδας Κώνστας
MSc,Personal Trainer

Επαμεινώνδας Κώνστας

Αθήνα

Picture of Γιώτα Παπαχρήστου
Personal Trainer

Γιώτα Παπαχρήστου

Αθήνα

Picture of Χριστίνα Χρηστιά
Personal Trainer

Χριστίνα Χρηστιά

Αθήνα

Picture of Γιάννης Μαντζώρος
ΒSc,Personal Trainer

Γιάννης Μαντζώρος

Αθήνα

Picture of Πάρις Χαλδαιόπουλος
Personal Trainer

Πάρις Χαλδαιόπουλος

Αθήνα

Picture of Ατζελίνα Σαββίδου
Personal Trainer

Ατζελίνα Σαββίδου

Αθήνα

Picture of Λυδία Αρβανίτη
Personal Trainer

Λυδία Αρβανίτη

Αθήνα

Picture of Βαντίμ Αντριανόβ
Personal Trainer

Βαντίμ Αντριανόβ

Αθήνα