Γυμναστείτε όλο τον Αύγουστο με 32 virtual προγράμματα :)

Ο Αύγουστος είναι παραδοσιακά ο μήνας που οι περισσότεροι από εμάς ξεκινούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Αυτό σημαίνει πως θα ξεφύγουμε λίγο ή πολύ από την καθημερινή μας ρουτίνα και από τις "καλές" μας συνήθειες. Μια από αυτές είναι η γυμναστική!

Το Fitstudio εισάγει την υπηρεσία VIRTUAL HOME TRAINING. O στόχος του VHT είναι να παρέχει μια εναλλακτική επιλογή σωματικής άσκησης σε όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τις LIVE προπονήσεις μας, δεν έχουν την δυνατότητα να γραφτούν σε κάποιο γυμναστήριο ή θέλουν μια διαφορετική προσέγγιση στην προπόνησή τους.

Το VΗΤ αποτελεί μέρος της νέας ψηφιακής τεχνολογίας που λόγω και της πανδημίας COVID-19 κυριαρχεί παγκόσμια σε κάθε βιομηχανία και ήρθε για να μείνει. Οι άνθρωποι αναζητούν πάντα νέες εμπειρίες γυμναστικής, εξερευνώντας τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας και τις νέες μεθόδους εκγύμνασης.

Μην μένετε απ’εξω από την εξέλιξη! Γίνετε μέρος των τελευταίων τάσεων της γυμναστικής και τεχνολογίας τώρα!

Για όλο τον μήνα Αύγουστο θα έχετε την δυνατότητα να γυμνάζεστε από το σπίτι σας με 32 virtual (βιντεοσκοπημένα) προγράμματα γυμναστικής οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε. Η υπηρεσία κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 1 Αυγούστου!

Ποια προγράμματα θα μπορείτε να παρακολουθήσετε;

 1. LEGS & HIPS (Μυϊκή ενδυνάμωση με έμφαση στα πόδια και τους γλουτούς)
 2. CARDIO MOVES (Αερόβιο πρόγραμμα με απλές κινήσεις)
 3. TOTAL BODY (Μυϊκή ενδυνάμωση για ολόκληρο το σώμα)
 4. FIGHT FITNESS (Αερόβιο πρόγραμμα με κινήσεις από πολεμικές τέχνες και συνδυασμό ασκήσεων ενδυνάμωσης)
 5. UPPER BODY (Μυϊκή ενδυνάμωση για το άνω μέρος του σώματος)
 6. INTERVAL TRAINING (Διαλειμματική προπόνηση για κάψιμο λίπους)
 7. ABS TRAINING (Μυϊκή ενδυνάμωση και τόνωση κοιλιακών μυών)
 8. CIRCUIT TRAINING (Κυκλική προπόνηση με συνδυαστικές ασκήσεις)

Ποια είναι η διαδικασία;

Κάθε εβδομάδα θα αποστέλλονται στο προσωπικό σας email τα 8 νέα προγράμματα μαζί με τους κωδικούς τους για να μπορείτε να τα ξεκλειδώσετε και να τα εκτελέσετε,όποτε επιθυμείτε. Τα προηγούμενα 8 θα παραμένουν και δεν θα διαγράφονται. Στο σύνολο λοιπόν θα γυμναστείτε με 4 εκδόσεις του κάθε προγράμματος.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρχει ικανοποιητική σύνδεση σε δίκτυο, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ασκήσεις από laptop,κινητό ή tablet.

Επίσης μαζί με τα βίντεο θα σας στέλνουμε και ένα προτεινόμενο αρχείο για το πως μπορείτε να συνδυάζετε 2 προγράμματα μαζί για πιο ικανοποιητική προπόνηση.

Πώς γίνεται η εγγραφή στο VIRTUAL;

Αν επιθυμείτε να κάνετε την εγγραφή σας στο virtual θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό των 25€ μέχρι το Σάββατο 1/8 σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.

Στην αιτιολογία να γράψετε το επώνυμό σας και τη λέξη "VIRTUAL", κατόπιν στο e-mail [email protected] μας στέλνετε συνημμένο το καταθετήριο (ή το σκανάρετε ή το βγάζετε φωτογραφία, όπως σας εξυπηρετεί).

Αρ. Λογαριασμού:

 • Τράπεζα Eurobank, IBAN: GR7602600330000220201428508
 • Τράπεζα AlphaBank, IBAN: GR0801401270127002340007414
 • Τράπεζα Εθνική, IBAN: GR6401104410000044174969665

 

0 Comments

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *