Εκπαιδεύσεις Radical Fitness Νοεμβρίου σε Αθήνα & Κομοτηνή

Ο μήνας Νοέμβριος μας φέρνει μοναδικές εκπαιδεύσεις σε τρία (3) προγράμματα της Radical Fitness (U BOUND - RADICAL POWER - TOP RIDE) στις πόλεις Αθήνας & Κομοτηνής.

Η RADICAL FITNESS είναι μια παγκόσμια εταιρεία με έδρα την Αργεντινή που δημιουργεί και διανέμει προϊόντα και υπηρεσίες πρωτοποριακές και υψηλής ποιότητας για τη βιομηχανία του Fitness με σκοπό την εφαρμογή τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Ιδρύθηκε το 2004 από τους Gabriela και Nathaniel Leivas, Fitness Professionals με πάνω από 20 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας σε διεθνές επίπεδο και πάνω από 60 χώρες επαγγελματικής δραστηριοποίησης. Τα προγράμματα της έχουν υιοθετηθεί από 43 χώρες και 8000 γυμναστήρια, ενώ κάθε 5’ σε κάποιο σημείο ανά τον κόσμο μια τάξη της RADICAL FITNESS ξεκινά.

Όλα τα προγράμματα, παρέχονται μέσω του RADICAL FITNESS MOBILE (μουσική & video), ανανεώνονται κάθε τρίμηνο, καλύπτονται από αντίστοιχο προωθητικό υλικό (marketing material) ενώ ενσωματώνουν το σύστημα IMF (Intelligence Music Format).

Εκπαίδευση U BOUND
Αθήνα 17 Νοεμβρίου

Εκπαίδευση U BOUND

200€

Το U BOUND® είναι μια διασκεδαστική, μεγάλης έντασης άσκηση με μηδενική αρνητική επίδραση λόγω της ελαστικής φύσης των τραμπολίνο, που δουλεύει ενάντια στην απόλυτη αντίθετη δύναμη... τη βαρύτητα.

Δήλωσε συμμετοχή

Εκπαίδευση U BOUND & TOP RIDE
Κομοτηνή 17 Νοεμβρίου

Εκπαίδευση U BOUND & TOP RIDE

250€

Το U BOUND® είναι μια διασκεδαστική, μεγάλης έντασης άσκηση με μηδενική αρνητική επίδραση λόγω της ελαστικής φύσης των τραμπολίνο, που δουλεύει ενάντια στην απόλυτη αντίθετη δύναμη... τη βαρύτητα. To TOP RIDE Αποτελεί πρόγραμμα 3ης γενιάς καθώς περιλαμβάνει 3 διαφορετικές δομές (structure) προγραμμάτων (Full Day – Climb Day – Race Day) έτσι ώστε να επιτευχθεί η απόλυτη βελτίωση της φυσικής κατάστασης συνολικά.

Δήλωσε συμμετοχή

Εκπαίδευση RADICAL POWER
Αθήνα 24 Νοεμβρίου

Εκπαίδευση RADICAL POWER

200€

Αποτελεί την εξέλιξη των προγραμμάτων με τη χρήση ατομικής μπάρας (Barbell)… και πραγματικά είναι η επόμενη 3η γενιά…. Είναι κάτι πολύ περισσότερο από προπόνηση με ελεύθερα βάρη, σημαίνει ενέργεια, πάθος και αποτελεί μεγάλη πρόκληση...

Δήλωσε συμμετοχή

0 Comments

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *