Έναρξη υπαίθριων προπονήσεων στην Αθήνα – 31 Μαρτίου

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώσουμε πως το Σάββατο 31 Μαρτίου και ώρα 17.00 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των υπαίθριων προγραμμάτων γυμναστικής (Fitness Bootcamp Project – FBP) σε 5 πάρκα – χώρους πρασίνου της Αθήνας.

Οι προπονήσεις θα έχουν συχνότητα δυο φορές την εβδομάδα (2 πρωινά & 2 απογευματινά τμήματα)

Πρόγραμμα προπονήσεων (Ισχύει από 31/3 – 29/4)

🕐 Τετάρτη 09.00 & 17.00
🕐 Σάββατο 10.00 & 17.00

Πάρκα – Χώροι Πρασίνου

  • Μαρούσι – Άλσος Κτήματος Συγγρού
  • Παλαιό Φάληρο – Πάρκο Φλοίσβου
  • Γαλάτσι – Άλσος Βεϊκου
  • Ίλιον – Πάρκο Αντώνης Τρίτσης
  • Χολαργος – Άλσος Χολαργου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ FITNESS BOOTCAMPS

Τo FITNESS BOOTCAMP PROJECT είναι ένα είδος ομαδικής εκγύμνασης που συνδυάζει τις παραδοσιακές καλλισθενικές ασκήσεις, τις ασκήσεις με το βάρος του σώματος σε συνδυασμό με διαλειμματική προπόνηση και προπόνηση δύναμης.

Ο όρος " Fitness Βootcamp " χρησιμοποιείται σήμερα στη βιομηχανία της σωματικής άσκησης για να περιγράψει τις κατηγορίες γυμναστικής που προωθούν την απώλεια λίπους, τη συντροφικότητα και την ομαδική προσπάθεια. Έχουν σχεδιαστεί για να ωθούν τους ανθρώπους λίγο περισσότερο από ό, τι γίνεται κανονικά σε ένα γυμναστήριο.

Στις προπονήσεις εξωτερικού χώρου, κυριαρχεί η αρκετά σκληρή προπόνηση, και ο ιδρώτας, αλλά αποκομίζεται την απόλαυση μιας νέας διάστασης της προπόνησης λόγω της ποικιλίας που φέρνουν οι συνεδρίες.

Παρέχοντας ένα μείγμα ασκήσεων δύναμης και καρδιαγγειακής άσκησης, η ιδανική συνεδρία FITNESS BOOTCAMP PROJECT θα γυμνάσει την καρδιά και τους πνεύμονες και θα δώσει σχεδόν σε κάθε μυ τους σώματος την καλύτερη προπόνηση.

Η προπόνηση είναι επίσης αναζωογονητική - είτε γυμνάζεστε ένα παγωμένο πρωινό του χειμώνα είτε ένα ζεστό καλοκαιρινό βράδυ - και το θέμα της ομάδας ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να κάνουν πραγματική προσπάθεια και να επιτύχουν αποτελέσματα.


ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

    ΠΑΡΚΟ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ

    Άλσος Συγγρού-ΜαρούσιΠάρκο Φλοίσβου-Π.ΦάληροΆλσος Βεϊκου-ΓαλάτσιΠάρκο Τρίτσης-ΊλιονΆλσος Χολαργού-Χολαργός

    ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ

    Τετάρτη 09:00Τετάρτη 17:00Σάββατο 10.00Σάββατο 17.00

     

    By nontas Νέα 0 Comments

    0 Comments

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *