Έναρξη υπαίθριων προπονήσεων σε Αθήνα & Πάτρα στις 29/9/18

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την έναρξη των υπαίθριων προπονήσεων σε Αθήνα και Πάτρα το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 το απόγευμα. Στην συνάντηση θα έχουμε την δυνατότητα να κατηγοριοποιήσουμε τις ομάδες,να καταλήξουμε σε ημέρες και ωράρια προπονήσεων και να συζητήσουμε θέματα στόχων φυσικής κατάστασης. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ FITNESS BOOTCAMP

Τo Fitness Βootcamp είναι ένα είδος ομαδικής εκγύμνασης που συνδυάζει τις παραδοσιακές καλλισθενικές ασκήσεις, τις ασκήσεις με το βάρος του σώματος σε συνδυασμό με διαλειμματική προπόνηση και προπόνηση δύναμης. Οι προπονήσεις εμφανίζουν γρήγορα αποτελέσματα και δημιουργούν μια κοινότητα υποστήριξης και παρακίνησης ομοϊδεατών ανθρώπων.

Ο όρος " Fitness Βootcamp " χρησιμοποιείται σήμερα στη βιομηχανία της σωματικής άσκησης για να περιγράψει τις κατηγορίες γυμναστικής που προωθούν την απώλεια λίπους, τη συντροφικότητα και την ομαδική προσπάθεια. Έχουν σχεδιαστεί για να ωθούν τους ανθρώπους λίγο περισσότερο από ό, τι γίνεται κανονικά σε ένα γυμναστήριο. Οι συνεδρίες bootcamp οργανώνονται ορισμένες φορές σε υπαίθριους χώρους ή σε πάρκα.

Τα Fitness Βootcamp παρέχουν κοινωνική υποστήριξη σε όσους συμμετέχουν. Αυτό παρέχει ένα διαφορετικό περιβάλλον για εκείνους τους αθλούμενους που βαριούνται το γυμναστήριο και είναι δύσκολο να αναπτύξουν την συνήθεια της άσκησης. Οι συμμετέχοντες κάνουν φίλους και κοινωνικοποιούνται καθώς γυμνάζονται.

🔷 ΥΠΑΙΘΡΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

✔️Παλαιό Φάληρο – Πάρκο Φλοίσβου
✔️Μαρούσι – Άλσος Κτήματος Συγγρού
✔️Γαλάτσι – Άλσος Βεϊκου
✔️Χολαργός – Άλσος Χολαργού
✔️Ίλιον – Πάρκο Τρίτση

🔷 ΥΠΑΙΘΡΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

✔️Πλαζ ΕΟΤ

***Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους στην πρώτη συνάντηση στρώμα γυμναστικής, πετσέτα και μπουκαλάκι νερό.

    Χώρος Προπόνησης

    Πάρκο ΦλοίσβουΚτήμα ΣυγγρούΆλσος ΧολαργουΠεδίον ΆρεωςΠάρκο ΤρίτσηΆλσος Βεϊκου

    Ώρα

    By nontas Νέα 0 Comments

    0 Comments

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *