Η Δρ Χαρά Νομικού και οι συνεργάτες της δίνουν την ευκαιρία σε όλα τα μέλη της σελίδας μας να γνωρίσουν την μέθοδο NLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός) με έκπτωση 50% για κάθε ατομική συνεδρία διάρκειας 60' λεπτών

Μέσω των διαφόρων τεχνικών του νευρογλωσσικού προγραμματισμού, ενθαρρύνεται η μέγιστη καλλιέργεια της ικανότητας του ατόμου να κατορθώνει τους στόχους του και να τους επιτυγχάνει. Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός σας δίνει τα κλειδιά της διαδικασίας διαμόρφωσης επιτυχημένων στόχων στη προσωπική ζωή, στον επαγγελματικό τομέα και στην εκπαίδευση.

Ένα Παράδειγμα: Γνωρίστε τι είναι αυτό που θέλετε με ακρίβεια. Πρώτα απ’ όλα λοιπόν ρωτήστε τον εαυτό σας ‘Τι ακριβώς θέλω;’. Έπειτα, εκφράστε αυτό που θέλετε με τρόπο καταφατικό/θετικό. Για παράδειγμα, δε θα είχε νόημα να πείτε: ‘Αυτό που θέλω είναι να μην είμαι σε τόσο κακή οικονομική κατάσταση πια’. Στην πρόταση αυτή υπάρχει μια λέξη που υποδηλώνει άρνηση, το ‘μην’. Το ασυνείδητο δεν επεξεργάζεται αρνητικές λέξεις. Αυτό που ακούει είναι: ‘θέλω...κακή οικονομική κατάσταση’.

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) ενδιαφέρεται να εξερευνήσει και να ενισχύσει τη δυνατότητα του κάθε ατόμου να φτάσει την άριστη απόδοση. Επικεντρώνεται κυρίως στη μελέτη και χρήση επιτυχημένων σχημάτων συμπεριφοράς πλαισιωμένο με έναν θετικό τρόπο σκέψης.


Τι σημαίνει Νευρο-Γλωσσικός Προγραμματισμός;

Νευρο - Αναφέρεται στο μυαλό μας και το νευρικό μας σύστημα. Γιατί οι σκέψεις μας επηρεάζουν το σώμα μας και αντίστροφα.

Γλωσσικός - Αναφέρεται στις λέξεις και πώς τις χρησιμοποιούμε. Πώς επηρεαζόμαστε από τις λέξεις που χρησιμοποιούμε και πώς οι αντιλήψεις μας διαμορφώνονται από τις λέξεις που διαλέγουμε να χρησιμοποιήσουμε στην επικοινωνία μας με τους άλλους.

Προγραμματισμός - Όρος δανεισμένος από την επιστήμη της Πληροφορικής. Μέσα στη διαδρομή της ζωής συλλέγουμε διαφόρων ειδών «προγράμματα». Όπως ένας υπολογιστής εκτελεί όλες τις οδηγίες του προγράμματος, έτσι και οι άνθρωποι τείνουμε να πράττουμε σύμφωνα με τον τρόπο που μας έχουν «προγραμματίσει» οι εμπειρίες μας.

Το ευχάριστο είναι ότι όπως ακριβώς ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή μπορεί να καθαριστεί από τυχόν «ιούς» ή να γραφτεί από την αρχή, έτσι και εμείς μπορούμε να ξαναγράψουμε τα προγράμματα του μυαλού μας όταν δεν παράγουν τα αποτελέσματα που θέλουμε.

►Οι συνεδρίες γίνονται κάθε Τρίτη στο χώρο της Δρ Χαράς Νομικού (Νέα Φιλοθέη Αμαρουσίου) κατόπιν ραντεβού.

☎ Πληροφορίες:210 6810592 - 6947332046