Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4th Fitness Celebration

Το 4TH Fitness Celebration ανήκει στο παρελθόν, αφήνοντας όλους τους παρευρισκόμενους με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η ιδέα της διάδοσης της σωματικής δραστηριότητας, από τον Επαμεινώνδα Κώνστα, και του πιο ενεργού τρόπου ζωής έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά μετά και την 4η έκδοση του Fitness Celebration.

Έτσι την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου ο υπεύθυνος του γυμναστηρίου Sport Life Gym στο Ίλιον, κ. Γεώργιος Ζερβακάκης, αγκάλιασε αυτή την ιδέα και παραχώρησε την αίθουσα των ομαδικών προγραμμάτων, όπου και παρουσιάστηκαν 5 masterclasses.

Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν τα προγράμματα Cross Training και Pilates από τους trainers του γυμναστηρίου, ενώ ο υπεύθυνος του Fitstudio Επαμεινώνδας Κώνστας παρουσίασε το πρόγραμμα Dance Aerobic καθώς και τα καινοτόμα προγράμματα τρίτης γενιάς, Fight Do και Χ55, της παγκόσμιας εταιρείας Radical Fitness.

Θα περιμένουμε να δούμε και να γνωρίσουμε ακόμη περισσότερα άτομα στο  5o Fitness Celebration για να διαδώσουμε όλοι μαζί την χαρά και τα οφέλη της σωματικής άσκησης!

0 Comments

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *