Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 3rd Fitness Celebration στις 24/2/18

Το 3rd Fitness Celebration στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ενώ όσοι έλαβαν μέρος μίλησαν με τα καλύτερα λόγια τόσο για τα προγράμματα (masterclasses) που παρουσιάστηκαν, όσο και για τον υπέροχο χώρο διεξαγωγής (Backstage Dance Academy & Fitness Studio) και φυσικά για τις υπέροχες οικοδέσποινες Αργυρώ Καρφάκη και Τομαζίνα Δάβιου.

Έχουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε αρχικά την διοίκηση του Backstage Dance Academy & Fitness Studio που αγκάλιασε την διοργάνωση και πίστεψε σε αυτό το εγχείρημα, που στόχο έχει την προώθηση της ευαισθητοποίησης περισσότερων ανθρώπων ως προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής σε όλα τα επίπεδα και τον εμπλουτισμό των γνώσεων στο τομέα της μαζικής άθλησης.

Επίσης, το γυμναστήριο Peak Fitness Hall (Π.Φάληρο) για την παραχώρηση των τραμπολίνο, το Melekos Health Club (Αργυρούπολη) για τα πανιά αιώρησης και το Sport Life Gym (Ίλιον) για τις mini balls.

Ακόμη τους official trainers της Radical Fitness Hellas ,Ειρήνη Τσουλακίδου και Γιάννη Μαρούλη, για την παρουσιάση του προγράμματος UBOUND και την αξιολάτρευτη Τζούλη Τζώρτζη, Master Trainer - Καθηγήτρια Grafts Hellas, για το πρόγραμμα AERIAL YOGA ARTS

RADKIDZ

UBOUND

FIGHT DO

AERIAL YOGA ARTS

0 Comments

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *