Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την διεξαγωγή των καθημερινών διαδικτυακών προπονήσεων ομαδικής εκγύμνασης σε πρωινές και απογευματινές ώρες και μέσα από 8 διαφορετικά προγράμματα. Τις συνεδρίες παρουσιάζει ο Επαμεινώνδας Κώνστας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

 • Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος που θα πραγματοποιείται τα προγράμματα είναι άνετος, δηλαδή δεν θα σας εμποδίζει κάποιο αντικείμενο κατά την εκτέλεση των ασκήσεων.
 • Τοποθετήστε την συσκευή σας σε τέτοιο σημείο που να μπορείτε να ακούτε και να βλέπετε καθαρά τις οδηγίες του instructor, να έχετε ικανοποιητική σύνδεση σε δίκτυο για να μην υπάρχουν διακοπές, όπως και να φαίνεστε στην κάμερα ξεκάθαρα (όλο το σώμα), για να μπορεί ο instructor να διορθώνει και να έχει καλή καθοδήγηση κατά την διάρκεια των ασκήσεων.
 • Μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα μέσω laptop,tablet ή κινητoύ (όσοι παρακολουθήσουν από κινητό να το έχουν τοποθετημένο σε οριζόντια θέση).
 • Οι συνεδρίες ομαδικής προπόνησης θα πραγματοποιούνται μέσω της ειδικής πλατφόρμας ZOOM (μπορείτε να κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή από το APP STORE Ή PLAY STORE).
 • Θα δημιουργηθούν σύνδεσμοι (links), για τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες αντίστοιχα οι οποίοι θα αποσταλούν στο email σας.

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

 1. TOTALBODY – Μυϊκή ενδυνάμωση όλου του σωματος
 2. YOGILATES – Ολιστικό πρόγραμμα που συνδυάζει τις μεθόδους Yoga & Pilates
 3. LEGS & HIPS – Πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης με έμφαση στους κοιλιακούς - ραχιαίους & πόδια
 4. DANCE FITNESS – Αερόβιο χορευτικό πρόγραμμα με εύκολους & έξυπνους συνδυασμούς
 5. CIRCUIT TRAINING – Πρόγραμμα κυκλικής προπόνησης που ενσωματώνει ερεθίσματα δυναμικά και αερόβια
 6. FIGHT FITNESS - Αερόβιο πρόγραμμα με κινήσεις από πολεμικές τέχνες σε συνδυασμό με δυναμικές ασκήσεις
 7. CARDIO + ABS - 25' απλές αερόβιες κινήσεις + 25 ' ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης κοιλιακών
 8. INTERVAL TRAINING - Διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης με το σωματικό βάρος για κάψιμο λίπους και αντοχή

ΜΗΝΙΑΙΟ ΚΟΣΤΟΣ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣΔΟΧΗΣ

Το κόστος για την παρακολούθηση των on line ομαδικών προπονήσεων για τους μήνες Ιούνιο & Ιούλιο ανέρχεται στα 20€. Αν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο τμήμα θα πρέπει να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής και στην συνέχεια να καταθέσετε το ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς μέχρι την Παρασκευή 29 Μαϊου.

Στην αιτιολογία να γράψετε το επώνυμό σας και τη λέξη "On line Group", κατόπιν στο e-mail [email protected] μας στέλνετε συνημμένο το καταθετήριο (ή το σκανάρετε ή το βγάζετε φωτογραφία, όπως σας εξυπηρετεί).

Αρ. Λογαριασμού:

 • Τράπεζα Eurobank, IBAN: GR7602600330000220201428508
 • Τράπεζα AlphaBank, IBAN: GR0801401270127002340007414
 • Τράπεζα Εθνική, IBAN: GR6401104410000044174969665

Οι σύνδεσμοι (links) καθώς και οι κωδικοί για να συνδέεστε στα online προγράμματα γυμναστικής, θα σταλούν στο προσωπικό σας email μετά το πέρας της κατάθεσης.