Γυμναστική μέσα στην πόλη; Και όμως συνέβη!!!

Και όμως συνέβη…. και είναι μόνο η αρχή… και μάλιστα με πολύ μεγάλη ανταπόκριση και ενθουσιασμό από τους συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος σε αυτό το πρώτο εγχείρημα,  το οποίο διοργάνωσε ο γυμναστής Επαμεινώνδας Κώνστας και η ομάδα του στην Αρχαία Αθήνα στις 27 Ιανουαρίου 2019.

Ο σκοπός του νέου αυτού project είναι η διοργάνωση μεμονωμένων εκδηλώσεων κατά τις οποίες μετατρέπουμε την συμμετοχή σε μια μοναδική εμπειρία.

Τι διαφορετικό κάνουμε:

  • ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ την κοινωνικοποίηση και την ομαδικότητα μέσω των διάφορων δραστηριοτήτων του FITSTUDIO.
  • ΑΝΑΛΑΜΒΑNOYME να αναπτύξουμε την κουλτούρα της ευεξίας και του υγιεινού τρόπου ζωής, μέσω ψυχαγωγικών και αθλητικών εκδηλώσεων που είναι ανοιχτές στο κοινό και εκτελούνται σε υπαίθριους χώρους.
  • ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ τις πιο επιβλητικές τοποθεσίες, που συνδυάζουν την ομορφιά της φύσης  και της αρχιτεκτονικής, επιλέγοντας ιστορικά και συναρπαστικά μέρη σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Μαθαίνουμε και αγαπάμε την Ελλάδα!
  • ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ την τεχνολογία μέσω ειδικών ακουστικών, όπου η μουσική βοηθάει στην εκτόνωση και διασκέδαση μέσω προγραμμάτων εκγύμνασης από εξειδικευμένους group fitness instructors

Απευθύνεται σε όλους:

  • Σε κάθε άτομο που αγαπά την κίνηση και την ευεξία ή είναι παθιασμένο με την σωματική άσκηση.
  • Σε λάτρεις και υποστηρικτές της τέχνης, του φυσικού και καλλιτεχνικού κάλλους, που επιθυμούν να βιώσουν έντονα και να αφουγκραστούν στον υπέρτατο βαθμό τον ρυθμό της πόλης, βυθισμένοι στην ιστορία και στις ομορφιές της φύσης.
  • Σε εταιρείες που ενδιαφέρονται να υποστηρίξουν το εμπορικό τους σήμα και επιθυμούν οι υπάλληλοί ή οι πελάτες τους  να βιώσουν αξέχαστες εμπειρίες.

Πάρε μέρος και ΕΣΥ και ΖΗΣΕ την μοναδική αυτή εμπειρία!!!

0 Comments

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *