Το Fitstudio συνεργάζεται με την GRAFTS HELLAS, τον μεγαλύτερο και ιστορικότερο ιδιωτικό εκπαιδευτικό πάροχο, που προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης και κατάρτισης στο ευρύτερο πεδίο της Μαζικής Άθλησης και ειδικότερα του Fitness, απόλυτα εναρμονισμένα με το Ευρωπαϊκό και Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων (EQF - NQF) στo πλαίσιο της διά βίου μάθησης.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης και κατάρτισης στο ευρύτερο πεδίο της Μαζικής Άθλησης και ειδικότερα του Fitness, απόλυτα εναρμονισμένα με το Ευρωπαϊκό και Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων (EQF - NQF) στo πλαίσιο της διά βίου μάθησης.

 grat-hellas-logoΗ GRAFTS (Greek Aerobics & Fitness Training School) αποτελεί τον ηγετικό ιδιωτικό εκπαιδευτικό πάροχο στον τομέα του Fitness στην Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι Εκπαιδευτικός Εταίρος του Αμερικανικού Συμβουλίου Άσκησης (Amerinan Council on Exercise - ACE) και ο πρώτος (2013) ιδιωτικός εκπαιδευτικός πάροχος στο αντικείμενο του Fitness στην Ελλάδα με πλήρως πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την EUROPE ACTIVE - European Health & Fitness Association (EHFA). Η GRAFTS είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Δία Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας,Έρευνας και Θρησκευμάτων παρέχοντας με τίτλους στους Τομείς Personal Training, Exercise to Music, Pilates Training και Yoga Training.

Μέσω των Διαπιστεύσεων που έχει πετύχει απο την EUROPE ACTIVE - European Health & Fitness Association παρέχει στους Αποφοίτους της τη δυνατότητα:

-Να κατέχουν Πιστοποιητικά με Διεθνή Αναγνώριση στο Fitness (EHFA STANDARDS-EQF Level 3 & 4)
-Να εγγραφούν στο Ευρωπαικό Μητρώο των Επαγγελματιών Fitness (EREPS)

Απευθύνεται σε όλους τους συντελεστές της συγκεκριμένης αγοράς:
• Γυμναστές - Trainers
• Γυμναζόμενους – Μέλη Γυμναστηρίων
• Γυμναστήρια - Αθλητικά Κέντρα
• Εταιρίες με αντικείμενο το Fitness (εμπορικές ή μη)

 

Φόρμα ενδιαφέροντος

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Personal TrainingGroup FitnessPilates TrainingYoga TrainingACE Health CoachCorrective Exercsise by FT COACHSuspension ExerciseFunctional Metabolic TrainingOlympic WeightliftingKettlebells TrainingVibration TrainingFight Sports TrainingDance AerobicAqua FitnessThe Art of DancePilardioAerial Yoga ArtsFun Kids YogaSports Conditioning Workshop by ACEFitness Programming & Obesity Workshop by ACESmall Group Training Workshop by ACEFight WorkshopCycling WorkshopSpine Corrector WorkshopPilates on Air WorkshopSports Pilates Workshop

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της GRAFTS HELLAS είναι καινοτόμο, πρωτοποριακό και ευέλικτο. Προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε σπουδαστή και επαγγελματία του Fitness καθώς είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα Διεθνή και Ευρωπαϊκά πρότυπα-EUROPE ACTIVE Standards και το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων (European Qualification Framework - EQF)

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα παρέχει 4 βασικές ειδικότητες, οι οποίες είναι δομημένες σε:

  • Εκπαιδευτικούς Κύκλους ειδικοτήτων (Επίπεδα Εξειδίκευσης)
  • Ανεξάρτητους Εκπαιδευτικούς Κύκλους
  • Ανεξάρτητα Αυτοτελή Σεμινάρια - Workshops

Ενημερώσου άμεσα για ένα από τα 10 σημεία λειτουργίας σε Ελλάδα και Κύπρο:

Αθήνα - Θεσσαλονίκη- Κομοτηνή - Λάρισα - Τρίκαλα - Πάτρα - Σέρρες - Ρόδος - Ηράκλειο Κρήτης - Λευκωσία Κύπρος